Senaste nytt

Kort Q&A inför Sheffield United borta

Inför morgondagens match mot Sheffield United fick vi en snabb pratstund med Sveriges mest kände Blade-supporter, nämligen Jonas Dahlquist(@jonas_dahlquist) från Discovery Networks:

 1. Hur kommer det sig att du började följa Sheffield United?
  Alla andra höll på Liverpool, det var i princip bara de som visades på TV på 80-talet, och jag kände att jag ville hålla på ett annat lag. Sen tror jag det plötsligt var en cupmatch mellan Arsenal och Sheffield Utd, jag tyckte att tröjorna var snygga, och så bestämde jag bara att jag skulle följa dem.
 2. Vilka är dina favoritspelare i klubben genom åren?
  Brian Deane, förstås. Första målskytten i Premier Leagues historia. Sen var Jagielka bra när de var uppe för 12-13 år sen.
 3. Laget har varit nere och vänt i League one, men är nu tillbaka i Premier League, hur har tiden utanför högsta serien varit?
  Jag bryr mig lite för lite för att ta det personligt, men det är klart att det har varit tuffa år för klubben. Staden Sheffield borde kunna ha ett lag i Premier League hela tiden.  
 4. Hur skulle du beskriva lagets sätt att spela?
  Rakt. Klassiskt, no-nonsense, 100% i alla lägen, vissa försök till flärd här och där, men väldigt brittiskt.
 5. Vilka är nyckelspelare i dagens trupp?
  Basham, Lundstram och Norwood spelar ju mycket. Enda Stevens är en bra ytterback, McBurnie och Robinson är hyfsade framåt. Ska man vara ärlig är det nog dock ingen som sticker ut på Premier League-nivå.
 6. Hur ser du på lagets chanser att hänga kvar i Premier League?
  Ganska små. Dock inte obefintliga! Det kan mycket väl vara så att de kan ha tre lag bakom sig när säsongen är över, men slutar de högre än 15:e plats så är det närmast sensationellt.
 7. Hur tror du man kommer ta sig an matchen mot Liverpool?
  Ge det ett försök och försöka hålla ut så länge som möjligt, och liksom hoppas på att Liverpool är omotiverade och ointresserade av en sån här match.
 8. Det var några år sedan vi såg dig jobba med Premier League i tv, vad är dina bästa minnen från den tiden?
  Ja, det är tio år sen nu. Jag åkte runt väldigt mycket och gjorde intervjuer och inslag över hela England, det var 5-6 väldigt roliga år med mycket resor och skojiga minnen. Det var väl själva jobbet i sig som är det bästa minnet, om man säger så. Samtidigt var det väldigt krävande, och det hade varit svårt att fortsätta så där när jag fick barn, så det blev rätt bra som det blev. Jag är väldigt glad att ha fått göra de där åren, men är rätt glad att jag har dem bakom mig också.

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Laddar...