Landslagsuppehållen är inte direkt säsongens höjdpunkter för oss klubblagsälskare, men likväl ger de en möjlighet att kolla på spelare i en annan miljö.

Här är tre spelare som jag kikade lite extra på under landslagsuppehållet:

1. Lutsharel Geertruida – Nederländerna. Den 22-årige försvararen, som till vardags representerar Feyenoord, fick göra sin landslagsdebut när Frankrike fullständigt krossade Nederländerna med 4-0. Han började i mittförsvaret och gick sedermera ut till höger när han bytte plats med Jurrien Timber. Det intressanta med Geertruida är att han är en väldigt allround-skicklig spelare som kan spela mittback, högerback och defensiv mittfältare. Han gjorde knappast succé i landslagsdebuten, men gjorde ändå en helt okej insats tills han tvingades utgå på grund av skada. Han är onekligen en doldis i jämförelse med exempelvis Timber.

2. Randal Kolo Muani – Frankrike. Imponerade stort som central anfallare i matchen mot Nederländerna. Oerhört snabb, rivig och tar också de osjälviska löpningarna som är ack så viktiga för att ett lag ska lyckas få till ett bra anfallsspel. 24-åringen kommer naturligtvis att köpas av någon av de allra största klubbarna nästa sommar, så bra är han. Manchester United är hetaste ryktet just nu, men Liverpool och många andra sägs också vara intresserade. Kolo Muani är inte en fantastisk målskytt, men han är allt annat som man vill ha från en anfallare. Förmodligen kommer Victor Osimhen, Dusan Vlahovic, Rasmus Højlund och Kolo Muani att flytta i sommar, det ska bli intressant att se vart alla hamnar. Förslagsvis kommer United och Chelsea att plocka en varsin spelare av de fyra.

3. Alberto Moleiro – Las Palmas. Eftersom Moleiro spelar i andradivisionen spelade han klubblagsfotboll helgen som var. Den hysteriskt intressanta 19-åringen har en utköpsklausul på €30m, men den dubblas om Las Palmas går upp i La Liga. Just nu ligger de trea i tabellen, vilket innebär att möjligheten finns, men det är knappast givet. I den senaste laget spelade Las Palmas 1-1 hemma mot bottenlaget Sporting Gijon, vilket var en missräkning. Iklädd tröja nummer 10 gjorde Moleiro ett mycket intressant intryck på hemmalagets vänsterkant. Han är en liten spelare med låg tyngdpunkt och bra balans, har en teknik långt utöver det vanliga och ett fint spelsinne. Det saknas fortfarande slutprodukt och just därför var det extra surt att han fick ett mål bort-VAR-at mot Gijon. Om Moleiro förbättrar slutprodukten kommer han att bli en storspelare, den saken är säker. Liverpool är en av många intresserade klubbar.