[gdlr_divider type=”solid” size=”100%” ]

 

Coolbet-large

Ny säsong, nya möjligheter! I dagarna kommer vi börja lyfta fram lite nya odds och information på sajten från vår sprillans nya samarbetssajt, Coolbet.

Coolbet är en ny lysande stjärna på den svenska spelhimlen och det råkar dessutom vara så att deras Sverige-chef är en Liverpool-supporter utan dess like, och en trogen Totaal Liverpool-läsare som vi känt i flera år.

Med en egenutvecklad spelsajt och programvara för sportspel vill Coolbet erbjuda kunderna precis vad de behöver och de har en otrolig stolthet för sina odds där de har för vana att sticka ut på många ligor – däribland Premier League. Längre ner i det här inlägget kan ni se odds och statistik inför söndagens premiär mot Arsenal. Och på tal om Premier League har de just nu en tävling där du kan vinna en resa för två till England för att se på just ditt favoritlag. Klicka på nedan bild för chansen att vinna en resa till ombyggda Main Stand på Anfield, exempelvis! 🙂

 

Hela företaget genomsyras av kompetens och ledningsgruppens erfarenhet i spelbranschen uppgår till nästan 90 år. Grundaren av bolaget, Jan Svendsen, är samma man som startade Nordicbet en gång i tiden.

Coolbet strävar efter att vara ett rättvist, personligt och öppet företag som delar information du knappast hittar på någon annan spelsajt. Spelbolaget vill förbättra kundernas kunskap för onlinespel, ständigt fokusera på produktutveckling samt sätta en ny standard för ansvarsfullt spelande. Ett exempel på hur transparent företaget är kan du se nedan, då de redovisar exakt omsättning och spelfördelning inför alla matcher, något som är unikt på marknaden.

Vi är väldigt glada att ha Coolbet ombord och vi hoppas att ni som tycker om att betta är sugna på att skapa ett konto och testa på. Om ni ändå har tänkt att spela uppskattar vi på Totaal Liverpool om ni vill göra det på just Coolbet. Stöttar ni dem, stöttar ni oss.

Just nu erbjuder de alla kunder ett välkomsterbjudande där du får 100% bonus upp till 1500 kr. Ge er in och testa!

Coolbet-large

 

[gdlr_divider type=”solid” size=”100%” ]

3 kommentarer
  1. Anfield är inte ”nybyggt”.
    Ombyggt däremot.

    • Saknades några ord om Main Stand där ja, rättat till detta nu.

Kommentarer är stängda.