. . .

Fråga:

[poll id=”4″]

. . .

Hej hej igen!

Dags för ännu en liten Sajtuppdatering här på Totaal Liverpool.

Vi undrar idag om ni läsare är intresserade av att ha en liverapportering av Liverpools matcher? Liverapporteringen skulle i så fall se ut exempelvis som Aftonbladets dito där jag kommer att skriva lite kommentarer kring matchen, plus att ni användare kan skicka in synpunkter/åsikter/frågor/kommenterar som sedan kommer visas i feeden.

Om det visar sig att ni skulle tycka att det vore roligt/användbart så tänkte vi göra ett test i några matcher framöver och sedan göra en utvärdering i slutet av säsongen om vi ska behålla funktionen. Så jag lämnar frågan fritt här ovanför: ”Skulle ni vilja ha liverapportering av matcher på sidan?”

Om ni vill så får ni även lämna en motivering i kommentarsfältet  här under.

* * *

Lite övrig info:

Det finns numera en funktion som gör att man kan svara enskilda användare i kommentarsfältet. Klicka bara på den ovala knappen ”Svara” och skriv sedan en kommentar. Eftersom det är svårt att förklara via text så kommer jag och Pelle2x visa hur det ser ut under det här inlägget.

Vi har även haft en väldigt stor aktivitet i vår Feedback-tråd forumet (https://totaalliverpool.com/forums/?topic=4) och kan nu meddela att forumet kommer att uppdateras till en ny version med lite användbara funktioner inom en snar framtid. Det har uppmärksammats ifrån några enskilda användare att det är jobbigt att scrolla, så därför kommer några enkla funktioner att adderas till forumet för att lösa detta problem. Uppdateringen kommer även att innehålla några andra större och mindre förändringar som jag inte  vet så mycket om.

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll så kommer Pelle2x med lite roligare ryktesinlägg framöver. Och glöm nu inte Rösta!

/Totaal Liverpool, JesperEss