. . .

Sista matchen för säsongen, men bara början av säsongen för Totaal Liverpool!

Det vankas ju silly season-sommar med allt vad det innebär. Och vi kommer givetvis göra vårt yttersta för att följa med och ge er de senaste och säkraste nyheterna. En silly season innehåller ju inte bara ros, utan även en hel del ris. Ris som vi gärna undviker att skriva om. Framförallt Twitter brukar ju ha en tendens att spåra ur. Spelare uppges synas på flygplatser i varje hörn av hela Europa. Därför kommer vi göra vårt yttersta för att avslöja fake ITK’s (In the Know, Twitter), leta upp de hetaste spelarna på marknaden & ge er den bästa infon om Liverpools alla nyförvärv och deras kapacitet. 

* * *

För ett tag sen hade vi en omröstning gällande Liverapportering. Vid omröstningen så blev resultatet att 76% av rösterna ville ha en rapportering. Därför kommer vi att testa detta på Söndag klockan 16:00Queens Park Rangers står för motståndet på Anfield. Upplägget kommer se ut som så att vi kör igång kl. 16:00, en timme före avspark alltså, och väl där kommer jag att få besök av en hemlig gäst som kommer att besvara era frågor. Om det blir många frågor så kommer vi även att sitta kvar efter matchen. Allt beror på hur många som dyker upp!

Vad kan frågorna handla om?

Frågorna kan handla om allt ifrån enskilda spelares kvalité, silly season, om LFC’s framtid eller om matchen mot Queens Park Rangers såklart. Låt fantasin flöda helt enkelt.

Var ställer jag frågorna?

Det går bra att antingen skriva ett inlägg på vår Facebooksida (https://www.facebook.com/TotaalLiverpool) eller genom att helt enkelt logga in på Söndag eftermiddag och ställa frågan direkt till oss.

. . .

Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll, så hörs vi på Söndag!

 

/Totaal Liverpool, JesperEss