Tiago Ilori fortsätter få speltid, Andre Wisdom har hamnat ute i kylan och Sheyi Ojo är ett nytt tillskott i denna veckans utlåningskollen!

 

Snabbchecken

Divock Origi spelade hela matchen när Lille spelade borta mot Nice i ligan i lördags. Belgaren gjorde inte någon jättematch, men det gjorde inte heller något av lagen då matchen i sig var rätt dåligt spelad. Matchen slutade 0-0.

Sheyi Ojo är ett nytt tillskott här i utlåningskollen. Ojo är en 17-årig engelsman och spelar främst som ytter. Han har funnits med på bänken i några matcher för Liverpool men inte fått någon speltid och har alltså blivit utlånad till Wigan för att få det. Senast fick Ojo fick göra ett inhopp på 36 minuter när hans Wigan spelade borta mot Nottingham Forest i ligan förra veckan på onsdagen. Innan dess fick han spela 31 minuter när Wigan förlorade mot Bournemouth i omgången innan. Ojo gör inte bort sig direkt och har visat prov på bra teknik och fin spelförståelse men har, som väntat, haft lite problem med det fysiska spelet. Dock har hans inhopp varit förtroendegivande och förhoppningsvis fortsätter det så.

Joao Teixeira spelade hela matchen som högerytter när Brighton spelade 0-0 borta mot Sheffield Wednesday i The Championship i lördags. Portugisen gjorde en väl godkänd insats men drog på sig en varning i matchen.

Tiago Ilori är tillbaka från kylan igen hos Bordeaux. Efter att ha varit utan spel i flera månader har portugisen nu fått spela flera matcher från start i rad. I helgen spelade Ilori hela matchen när Bordeaux slog St.Etienne på hemmaplan med 1-0. Ilori var bra matchen igenom och gjorde knappt några misstag samtidigt som han startade många anfall från backlinjen.

Andre Wisdom har blivit förpassad till bänken i West Broms två senaste matcher. Efter ett par svaga insatser verkar det som att Wisdom kommer vara tvungen att jobba till sig sin plats i startelvan igen.

Sebastian Coates fick ingen speltid senaste veckan.

Luis Alberto fick ingen speltid senaste veckan.

Iago Aspas fick ingen speltid senaste veckan.

 

5 kommentarer
  1. Nu hoppas jag att supportrar och media har tålamod gällande Origis prestationer nästa säsong. Det blir lätt så att alla tror att nyförvärv kommer att lösa alla problem.

  2. Vilka problem? Nu när Sturridge är tillbaka har vi ju bestämt att vi gör minst tre mål per match. 🙂

  3. Ojo, som startade gårdagens Wigan-match, ska enligt olika rapporter assisterat detas ledningsmål innan han byttes någongång under den 70:e spelminuten. Målet blev även avgörande. Bra jobbat för en 17-åring.

    • Yep, han gjorde en assist. Dock uppkom assisten efter lite kaos i straffområdet efter en hörna och Ojo försökte peta bollen mot mål men istället blev det en pass. Trots allt räknas det fortfarande som en assist!

  4. Ilori är en spelare jag hoppas får chansen hos oss nästa år. Han har många egenskaper som mittback som jag gillar, snabb, bollsäker och bra på huvudet.

Kommentarer är stängda.