Snabbchecken

Luis Alberto får fortsatt sparsamt med speltid i Malaga. I lagets bortamatch mot topplaget Atletico Madrid fick 22-åringen inleda på bänken och det dröjde till 86:e minuten innan spanjoren fick göra ett framträdande i matchen. Atletico Madrid vann matchen med 3-1 och Luis Alberto hann inte uträtta något på de få minuterna han spelade.

Iago Aspas är en annan spanjor som har fått sparsamt med speltid i sitt spanska La Liga lag. När 27-åringens Sevilla besökte Barcelona inledde han som vanligt på bänken. I den 73:e minuten fick Aspas hoppa in i matchen men då var ställningen redan 4-1 till hemmalaget. Barcelona fortsatte dominera matchen även när Aspas fanns på planen och spanjoren lyckades inte med något väsentligt på plan.

Jordon Ibes målform ser ut att hålla i sig. När 18-åringens Derby i lördags vann mot Watford med 2-1 gjorde Ibe ett av målen. Engelsmannen fanns med från start och gjorde en bra match även om han mattades av lite i andra halvlek och till följd blev utbytt i den 74:e minuten. Ibes mål kan ni se cirka 40 sekunder in i nedanstående klipp:

Andre Wisdom fanns som möjligt med från start på högerbackspositionen i helgen när West Brom besökte Chelsea i sydvästra London. Den 21-åriga engelsmannen hade spelat något knackigt och inte direkt imponerat precis innan landslagsuppehållet, men i lördags så var den gamla Wisdom tillbaka igen. Han höll det relativt tätt på sin högerkant, även om det är väldigt svårt att hålla Hazard tyst i 90 minuter så lyckades Wisdom med det rätt bra mestadels av matchen.

Joao Teixeira satt kvar på bänken hela matchen när Brighton spelade 3-3 borta mot Norwich.

Divock Origis Lille spelade ingen match i helgen.

Sebastian Coates är skadad.

Tiago Ilori är skadad.

Oussama Assaidi satt kvar på bänken hela matchen när Stoke förlora borta mot Burnley med 1-2.