Dyster vecka för de utlånade målvakterna, guldstrid för Allan och assist av Ojo i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Allan Souza spelade hela matchen för sitt Seinäjoen JK när man vann borta mot FC Inter i finska högstaligan. SJK leder ligan, en poäng ovanför RoPS och Liverpools unga brasilianare kan vara på väg mot sitt första ligaguld i karriären när den finska ligan avgörs kommande helg.

Samed Yesil fick nöja sig med ett kort inhopp på 17 minuter när hans FC Luzern förlorade borta mot Grasshoppers med 1-0.

Sergi Canos gjorde sin första start för Brentford när Championship-laget tog emot Rotherham på Griffin Park i lördags. Canos spelade som högerytter och gjorde en bra match fram tills att han blev utbytt i den 69:e minuten vid ställningen 2-1, vilket också blev slutresultatet.

Ryan Kent har hunnit med att spela två matcher sedan den senaste ”utlåningskollen”. Först startade han för sitt Coventry när man tog emot Blackpool och spelade 79 minuter i en match som slutade 0-0. I den andra matchen blev Kent förpassad till bänken fram tills den 58:e minuten då han fick hoppa in i matchen. Även denna matchen slutade 0-0 och Rochdale stod som motståndare.

Lawrence Vigouroux har även han spelat två matcher den senaste veckan. I båda matcherna fick hans Swindon lämna planen som förlorare, först i en bortamatch mot Millwall där Vigouroux släppte in 2 mål i en 2-0 förlust. Vidare spelade man även hemmamatch mot Oldham där Vigouroux även där fick släppa förbi sig två bollar, denna gången i en 1-2 förlust. Swindon har nu förlorat sina senaste 6 matcher i League One.

Harry Wilson spelade sin första match från start för säsongen när hans Crewe spelade borta mot Burton i League One. Matchen slutade 0-0 och Wilson blev utbytt i den 64:e minuten.

Danny Ward fick precis som sin målvaktskollega Vigouroux släppa förbi sig två bollar när hans Aberdeen förlorade med 2-0 borta mot Ross County i skotska ligan.

Sheyi Ojo lyckades göra en assist när han fick hoppa in i den 61:a minuten för sitt Wolverhampton när man förlorade borta mot Derby med siffrorna 4 mål mot 2.

Luis Alberto startade återigen för Deportivo La Coruna när man tog emot Athletic Bilbao i spanska La Liga. 23-åringen lyckades träffa målramen två gånger från sin offensiva mittfältsposition innan han blev utbytt i den 70:e minuten i en match som slutade 2-2.

Lazar Markovic var tillbaka i spel igen efter sin skada när Fenerbache vann borta mot Kayserispor med 0-1 i turkiska ligan. Markovic startade matchen och spelade 63 minuter innan han blev utbytt efter en helt ok insats. Serben var ständigt ett hot på Fenerbaches högerkant men tröttnade något i andra halvlek innan han blev utbytt.