Allan fortsätter göra snygga mål, Markovic skadad och Yesil gör mål igen i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Lazar Markovic fick förtroendet från start när hans Fenerbache spelade tungviktsmöte mot Besiktas på bortaplan i turkiska ligan. Serben var relativt aktiv och visade bland annat prov på sin snabbhet när han med mittplan som startpunkt sprang igenom hela Besiktas försvar och så när nådde in med en passning till lagkamrat i straffområdet. Dock blev Markovic tvungen att utgå skadad i den 38:e minuten. Förhoppningsvis är det inte allvarligt men än har inget konkret rapporterats.

Sheyi Ojo började på bänken när hans Wolverhampton spelade borta mot Preston i The Championship i lördags. Vid ställningen 1-0 fick Ojo hoppa in i den 65:e minuten och var en av de bästa spelarna på planen när han väl befann sig där. Han lyckades hjälpa sitt lag till ett sent kvitteringsmål utan att vara direkt bidragande i just den situationen. Helt klart ett lovande inhopp trots det.

Luis Alberto spelade hela matchen när hans Deportivo vann med 3-0 hemma mot Espanyol i spanska La Liga. 23-åringen spelade fram till ett mål och visade betydligt bättre takter än vad han gjorde på hela förra året i Malaga. Bra och intelligent i passningsspelet och dessutom fina tekniska manövrar. Glädjande att se!

Allan Souza var inblandad i alla tre mål när hans Seinäjoen JK vann hemma mot HJK Helsinki med 3-0 i finska ligan. Ett mål gjorde han själv, de andra två spelade han fram till. Allans mål var ännu en delikatess likt hans förra, denna gången slog brasilianaren en hörna direkt i mål. Kolla själv på videon nedanför.

Samed Yesil gjorde matchens enda mål när hans Luzern slog FC Zurich med 1 mål mot 0 i Schweiz fotbollsliga. Tysken startade matchen och gjorde målet kort efter halvtidsvilan och blev sedan utbytt i den 65:e minuten.

Mario Balotelli spelade hela matchen när AC Milan förlorade borta mot Genoa med 1-0. Italienaren gjorde en solid insats men var inte lika bra som i matchen dessförinnan mot Udinese där han stod för en assist och ett frisparksmål. Många AC Milan-fans tror dock stenhårt på Balotelli och förhoppningsvis kommer han fortsätta leverera bra insatser.

Lloyd Jones spelade som vanligt hela matchen när det vankades match för hans Blackpool i engelska League One. Shrewsbury stod som motståndare och gick även av matchen som vinnare efter två mål av Akpa-Akpro.

Harry Wilson fick nöja sig med ett kort inhopp på 14 minuter när hans Crewe spelade 1-1 borta mot Walsall.

Danny Ward fick släppa två bollar förbi sig när hans Aberdeen förlorade med 2-1 borta mot Inverness i skotska ligan. Ward är given etta i Aberdeen och har gjort det bra så här långt in i säsongen.

Ryan Kent spelade hela matchen för sitt Coventry när man förlorade borta mot Bury i engelska League One i lördags. Kent gick av matchen utan att ha gjort några poäng för sitt lag. Matchen slutade 2-1 till Bury.

Sergi Canos gjorde ett inhopp på 17 minuter för sitt Brentford när man i lördags förlorade mot Sheffield Wednesday med 1-2.

Lawrence Vigouroux blev förpassad till bänken efter att ha gjort ett par svaga matcher i målet för Swindon på sista tiden och fick alltså ingen speltid.

Tiago Ilori fick ingen speltid förra veckan.

Taiwo Awoniyi fick ingen speltid förra veckan.