Wisdom fick speltid igen, Ilori mot Origi i Ligue 1 och Dunn tillbaka från skada i denna veckans utlåningskollen!

Snabbchecken

Andre Wisdom fick speltid igen för första gången sedan sista januari när hans West Bromwich slog Crystal Palace med 0-2 i lördags. Engelsmannen fick hoppa in som högerback i den 71:a minuten och hjälpte sitt lag säkra segern.

Divock Origi fick nöja sig med ett inhopp på 13 minuter när Lille vann hemma med 2-0 mot Bordeaux i franska Ligue 1. Belgaren gjorde en riktig plattmatch förra veckan men förhoppningsvis betyder inte detta att han kommer fortsätta få sitta kvar på bänken.

Tiago Ilori stod som motståndare för Origi i helgen. Medan belgaren endast fick nöja sig med ett inhopp så såg det bättre ut för Ilori när det gällde speltid. Portugisen fick spela hela matchen men hade inte särskilt roligt mot Lille-anfallarna Roux och Boufal. Ilori noterades för ett gult kort och hans insats i matchen var sisådär.

Jack Dunn var tillbaka från skada igen och kunde spela sina första minuter för Burton i sin nya utlåningssession. Engelsmannen fick hoppa in i 72:e minuten när Burton slog Morecambe med 1-2 borta.

Lloyd Jones spelade som vanligt 90 minuter för sitt Accrington när man spelade 2-2 hemma mot Stevenage i engelska League Two. 19-åringen noterades för ett gult kort i matchen.

Kevin Stewart som likt Jack Dunn är utlånad till Burton fick spela i 90 minuter innan han blev utbytt inför tilläggstiden i 1-2 vinsten mot Morecambe.

Joao Teixeira är skadad och spelade ingenting förra veckan.

Sebastian Coates fick ingen speltid den senaste veckan.