[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Glädje för Teixeira, Ojo förpassad till bänken och två nya tillskott i denna veckans Utlåningskollen!

Snabbchecken

Iago Aspas spelade sista tio minuterna när hans Sevilla vann med 0-2 borta mot Villareal i spanska La Liga. Spanjoren hade inte fått speltid sedan den 8:e februari så han var nog relativt nöjd med att i alla fall finnas med någonstans i tankarna hos Sevillas manager.

Joao Teixeira fick spela från start när hans Brighton spelade borta mot Blackburn i The Championship. Portugisen blev utbytt den 88:e minuten men gjorde en bra match och var delaktig till att Brighton kunde vinna matchen med 0-1.

Divock Origi fick gå av planen mållös när hans Lille förlorade borta mot St.Etienne i Ligue 1. Belgaren startade matchen men kunde inte följa upp förra omgångens prestation, då han gjorde ett hattrick, med nya mål utan blev istället utbytt i den 68:e minuten efter en relativt anonym prestation.

Sheyi Ojo blev förpassad till bänken efter att ha fått starta sju matcher i rad när hans Wigan spelade 1-1 hemma mot Bolton. Engelsmannen byttes in när det var 23 minuter kvar av matchen och var med på plan när Wigan kvitterade i den 93:e minuten, utan att ha någon direkt inverkan på målet dock.

Tiago Ilori spelade hela matchen för sitt Bordeaux när man besökte Toulouse i franska Ligue 1. Trots att Bordeaux förlorade matchen med 2-1 så gjorde portugisen en bra match och var en av de bättre Bordeaux spelarna på plan. Det räckte dock inte till vinst den här gången.

Lloyd Jones som varit med tidigare i utlåningskollen har nu åkt på lån hos Accrington som håller till i den engelska tredjedivisionen. Jones har där fått förtroendet från start de tre matcherna han hunnit med där än så länge. Senast mötte man York City, Jones startade som mittback och spelade 87 minuter innan han blev utbytt. Matchen slutade 2-2.

Danny Ward är ett nytillskott här i utlåningskollen. Ward är en 21-årig walesisk målvakt som funnits med på bänken ett flertal gånger den här säsongen då Brad Jones varit skadad. Nu när australiensaren återhämtat sig så har Liverpool valt att låna ut Ward till Morecambe som likt Accrington håller till i den engelska tredjedivisionen. Ward startade i sin första match för klubben i den senaste omgången i en match mot Carlisle som slutade 1-1.

Jerome Sinclair fick ingen speltid den senaste veckan.

Luis Alberto fick ingen speltid den senaste veckan.