[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Inter är medvetna om att de behöver sälja en dyr spelare för att få in pengar i sommar. De har identifierat Mauro Icardi och Mateo Kovacic som de mest attraktiva spelarna för andra klubbar. Det troligaste är att Kovacic blir den som säljs, men Inter kommer inte att lyssna på bud mindre än €30 miljoner (Tutto Mercato).

* * *

Radamel Falcao har antytt att han kan vara på väg att lämna Manchester United: ”Jag behöver uppenbarligen hitta en plats där jag får kontinuitet och kan spela”, sa Falcao till den colombianska radiostationen Radio Caracol.

Falcao vill lämna Manchester United efter säsongen oavsett om de vill köpa loss honom eller inte (The Manchester Evening Standard).

Liverpool kommer att bli erbjudna att låna Falcao i sommar, men klubben kommer inte att ta ett beslut innan man vet om det blir CL-deltagande nästa säsong. Liverpool gjorde ett seriöst försök att signa Falcao förra sommaren, men då ville han till Real Madrid och hamnade så småningom i Manchester United, där han som bekant inte har lyckats. Falcao kommer att återvända till Monaco efter säsongen, han vill fortsätta spela i Premier League, trots den uteblivna framgången i United. Hittills visar Juventus och Valencia mest intresse, Chelsea är också intresserade men de kollar även på andra alternativ (The Daily Mail).

Liverpool kan genomföra förändringar på anfallsfronten. Divock Origi kommer att ansluta från Lille, samtidigt som klubben kommer att lyssna på erbjudanden för Mario Balotelli, Fabio Borini och Rickie Lambert. Brendan Rodgers vill ha in anfallare som kan spela ett intensivt presspel, tillför energi och jobbar hårt. Origi passar in i den beskrivningen och Danny Ings är alltjämt också i Rodgers tankar (The Daily Mail).

* * *

LFC-legenden Steve Nicol har väldigt svårt att se Falcao hamna i sin tidigare klubb: ”I’ve always thought that anything I have read in the papers is probably absolute garbage and anybody who has seen Falcao play this year is not going to buy him. And Liverpool definitely ain’t buying him,” sa Nicol till talkSPORT.

* * *

Mats Hummels är beredd at lämna Borussia Dortmund efter säsongen. Manchester United vill signa honom och prislappen kan utgöra ett problem, då Dortmund kräver hela £36 miljoner i övergångssumma (The Daily Mail).

* * *

PSV:s vänsterback Jetro Willems är ett intressant namn för såväl Real Madrid som Manchester City (Voetbal International).

6 kommentarer
  1. Jag gillar Falcao men tror inte han passar oss då han inte är någon bolljagare i mina ögon. Grym i boxen och en riktig striker men mellan Sturridge, Sterling (ja han kommer stanna) Origi och Kanske Ings så tycker jag det ser ganska bra ut. En spelartyp som Kane hade varit perfekt. Vi har inte riktigt någon som gör de där ”lätta” slutmålen.

  2. Kovacic är en favorit dock han jag inte sett mkt av honom i år. Hur har det sett ut?

  3. Kovacic vore ju en dröm att få in.

    • Jag har inte sett honom så mycket men trodde att rimligt pris skulle var 10-12 milj. euro och inte 30..

    • Med risk för att få Totaal Liverpool- gänget på mig (då jag vet att de är stora beundrare av Kovacic. Vill jag hävda att Kovacic är våldsamt överskattad. Finns ingen naturlig position för honom, han saknar spetsegenskaper för att spela i en offensiv position och saknar defensiva egenskaper för att spela som renodlad central mittfältare.

    • Du får bara mig och Jesper på dig! De andra behöver du nog inte oroa dig för 😉

Kommentarer är stängda.