Enligt The Liverpool Echo kommer Adam Lallana att bli borta från spel under en månad på grund av den skada som han ådrog sig mot Leicester.

Det rör sig om en lårskada.

Detta är naturligtvis extra olyckligt med tanke på att Lallana har prickat in toppformen på sistone. 26-åringen har verkligen spelat upp sig i Brendan Rodgers nya 3-4-2-1-formation, där han tillsammans med Philippe Coutinho har varit de offensiva mittfältarna bakom Raheem Sterling.

Samtidigt fortsätter dragkampen mellan Liverpool och Inter för Xherdan Shaqiri. Lallanas skada gör att schweizaren onekligen vore ett extra välkommet tillskott.

Ett annat alternativ för Liverpool, om man inte lyckas värva Shaqiri, är att ta tillbaka Jordon Ibe från Derby. Hans utlåning gäller för hela säsongen, men Liverpool har rätt att kalla tillbaka honom under den här månaden.

1 kommentar
  1. Synd med Lallanas skada då han uppenbart börjat komma in i spelet/laget.

    Tycker vi måste göra vad vi kan för att få Shaqiri i januari, även om det inte är den position vi mest behöver förstärka. Ibe måste få mer speltid för att utvecklas, och det får han i Derby snarare än hos os.

Kommentarer är stängda.