Neto

Enligt måndagens upplaga av The Mirror är Liverpool heta på tre spelare; Divock Origi, Xherdan Shaqiri samt Neto. De tre befinner sig naturligtvis i helt olika situationer.

Liverpool och Lille är överens om att LFC ska betala £3 miljoner för att få Origi redan den här månaden. För att Lille ska ge sitt slutgiltiga godkännande krävs dock att de får tag på en ersättare till Origi. Detta är ännu olöst.

Liverpool har även gått med på att betala Bayern München omkring £10 miljoner för Shaqiri. Brendan Rodgers skulle älska att få in Shaqiri, men han har hård konkurrens av Inter och Juventus. Dessutom har källor nära Shaqiri förnekat att han föredrar en flytt till Italien och han skulle överväga ett LFC-erbjudande seriöst. Det är även så att Bayern hellre skulle sälja låna ut, vilket Inter föredrar.

Efter att ha scoutat Neto har Liverpool dessutom hört sig för rörande brassen, som man har för avsikt att köpa loss för £3 miljoner. Neto har aviserat att han inte tänker förlänga med Fiorentina och hans kontrakt går ut efter säsongen. Således tänker Fiorentina sälja den här månaden och LFC befinner sig i ’pole position’ om hans signatur. Rodgers har förvisso inte helt gett upp hoppet om att få låna Petr Cech, men han är realistisk och är därför het på Neto.

Allt enligt The Mirror.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

3 kommentarer
  1. Är verkligen Shaqiri spelaren vi behöver just nu? Fyller inte redan Coutinho och Lallana den funktionen? Och delvis även Sterling om det behövs, Henderson och Markovic? Vi behöver väl en mer renodlad målfarlig kraft offensivt än ännu en tekniker på kanten/nr 10.

    • Fast om Rodgers tänker fortsätta med 3-4-2-1, och med Sterling som ett bra anfallsalternativ, så vore en målfarlig offensiv mittfältare som Shaqiri inte helt fel att få in. Tror att resonemanget kanske är att Shaqiri är väldigt prisvärd, att Sterling blir bättre och bättre som anfallare, och att klubben tror på Origi i framtiden. Allt tillsammans gör det svårt att lägga ut stora pengar för en ny anfallare. Å andra sidan skulle en anfallare ändå inte vara ologiskt med tanke på att flera av de nuvarande kan vara på väg bort… Ja, men kan vrida och vända på det här.

    • Finns det möjlighet att få Shaqiri för dom pengarna det ryktas måste man bara slå till!
      Inte så enkelt att ta plats i Bayern, är väl bara Sterling och Can som skulle kunna ta en plats i deras trupp.