Liverpool vill rekrytera Reto Ziegler. Vänsterbackens kontrakt med Sampdoria går ut efter säsongen, och han har nobbat klubbens kontraktsförslag. Nu avser LFC att hämta honom redan i januari, men man har hård konkurrens från Juventus, Hamburg och Zenit, som också vill värva schweizaren (Tuttomrecatoweb).

Real Madrid är beredda att spendera stort på Luis Suarez i januari. En sådan övergång kan även betyda att Karim Benzema lämnar klubben, och det finns stort intresse i både England och Italien för den franska anfallaren (AS).

Inter vill värva Lucas Leiva i januari (Corriere dello Sport).

Juan Mata bekräftar att Liverpool nyligen visade intresse för honom, men att Valencia förkastade alla möjligheter till en deal (FcInterNews.it).

Malaga vill låna Ryan Babel (AS).

Den norska anfallaren Erik Huseklepp gör ingen hemlighet av att han gärna skulle flytta till Blackburn om tillfälle ges. Just Blackburn sägs vara mest intresserade av Huseklepp, men även Liverpool, Newcastle, Stoke, Blackpool och Nottingham Forest har spanat in 26-åringen den här säsongen. Eftersom han bara har ett år kvar på sitt nuvarande kontrakt kommer han troligtvis att kosta omkring £1,4 miljon (The Daily Mail).

Liverpool är den senaste storklubben att scouta den danska målvakten Anders Lindegaard (The Daily Mail).

2 kommentarer
  1. Kan någon som har väldigt mycket koll angående domen som kommer falla i morrn i rättegången angående ägarfrågan, säga på ett ungefär hur många procents sannolikhet det är att de nya ägarna får träda in som nya ägare så jag slipper vara orolig?

  2. 80/20 skulle jag vilja säga. Hicks verkar mest vara förbannad för att han förlorar 3 miljarder kronor, och vem skulle inte vara det egentligen?

    Broughton är den ende i styrelsen som kan avsätta någon enligt dokument som de har, och jag ser inget som skulle kunna göra dessa dokument falska på något sätt. De har dessutom RBS på sin sida. Jag kan inte se det här gå snett, och jag läser lite juridik.

Kommentarer är stängda.