Idag hävdar uppgifter från Brasilien att VM-spelaren och tillika Wolfsburgs lagkapten Josué är nära en flytt till Liverpool.

Det är journalisten Luciano Borges, som är Terra Magazines huvudbloggare om fotboll, som menar att Josué och dennes agent är mycket nära en överenskommelse med Liverpool.

Wolfsburg har ännu inte blivit kontaktade, men de förväntas acceptera ett bud på omkring 6 miljoner euro för sin 30-årige mittfältare.

Josúe är en defensiv mittfältare som har spelat för Wolfsburg i tre säsonger varav de två senaste som lagkapten. Han lyfte bucklan när Wolfsburg vann Bundesliga säsongen 2008-2009.

Han är även landslagsspelare för Brasilien och har gjort 28 A-landskamper för den stora nationen.

5 kommentarer
 1. Ett bra alternativ till Masken?
  Plus lite pengar till nyförvärv.

  • Ja, om han kommer låter det troligt och smart, med tanke på att andra positioner verkligen behöver förstärkas.

 2. Blir så jla trött. Varför ska LFC värva äldre spelare för? Jag vill se ungt/nytt/fräscht o inte någon 30åring som har max 3 år kvar.
  In med Michael Bradley o skriv 5år med han.
  Lär kosta nästan samma pengar (6 miljoner euro).

 3. Eftersom Mascherano är en så pass viktig spelare för laget måste vi få in en med mkt rutin och kan hantera den positionen. Bradley saknar rutinen för tillfället

  • Jag håller med, det Mascherano fyller en extremt viktig funktion i laget och det är inte läge att chansa med någon ung spelare. Däremot vore det bra att ha någon ung som kan skolas in på sikt, alltså någon som är bättre än Lucas Leiva.

Kommentarer är stängda.