Den från Liverpool utlånade walesaren stod för ett fantastiskt frisparksmål när Derby slog ut Manchester United på Old Trafford.

Harry Wilson är en av de högst profilerade spelarna som Liverpool har utlånade. Igårkväll var 21-åringen i allra högsta grad involverad i Derbys överraskande seger mot Manchester United.

Kolla bara på nedan frisparksmål från Wilson:

Matchen slutade 2-2 efter 90 minuter, men Derby lyckades vinna på straffar.

Wilson var märkbart nöjd efter matchen:

* * *

Kommentar: Shaqiris ankomst skapade en svår konkurrenssituation för Wilson i Liverpool, men om han kan leverera den här typen av magi kommer han säkerligen att bli aktuell för A-lagstruppen nästa säsong. Nu gäller det att hitta kontinuitet i spelet, vilket han bör ha goda förutsättningar att göra i Derby. De är ett starkt Championship-lag med en till synes optimistisk manager i form av Frank Lampard, Wilson behöver verkligen inte oroa sig för att bli inblandad i en bottenstrid etc.

1 kommentar
  1. Den typen av bollträff är väldigt få spelare som har. Hoppas verkligen han tar nästa kliv i år hos Derby för att komma tillbaka och konkurrera nästa år. Sjukt intressant spelare som jag både tror och hoppas att vi kommer ha väldigt mycket nytta av i många år framöver..

Kommentarer är stängda.