Liverpool kliver in i Carabao Cup mot Chelsea, med Fabinho från start. Avspark 20:45.

* * *

Lagen:

Liverpools startelva:  Mignolet, Clyne, Lovren, Matip, Moreno, Fabinho, Milner, Keita, Shaqiri, Mane, Sturridge

Liverpools bänk:  Grabara, Gomez, Henderson, Jones, Firmino, Solanke, Salah

Chelseas startelva: Caballero, Azpilicueta, Christensen, Cahill, Emerson, Fabregas, Kovacic, Barkley, Moses, Willian, Morata

Spelarkommentarer:

Mignolet – Två fina räddningar inledningsvis, som hindrar Morata från att spräcka nollan. Räddar fint innan Chelseas kvittering, men det hjälpte föga.

Clyne – Stabil insats ute på sin kant, inte lika delaktig offensivt som vår ordinarie högerback, men gör det han ska. Inte inblandad i något av baklängesmålen.

Matip – Tidigt varnad, vissa problem med positionsspelet. Spelar upp sig.

Lovren – Tillbaka efter skadan, spelade enkelt och visade pondus i försvarsspelet. Märktes inte så mycket, men ställdes inte heller på jättestora prov.

Moreno – Matchoträningen lyste igenom tidigt, hade problem mot Moses på sin kant. Går lite på chans när han bryter, när han misslyckas blir det stora ytor.

Fabinho – Vissa problem med tempot, men lyckas med några fina brytningar. En bit kvar till formen. Bättre i andra halvlek, spelar enkelt.

Milner – Jobbade hårt, som vanligt, men lite slarvigare i passningsspelet än vi vant oss vid den senaste tiden. Delaktig i målet, utbytt strax efter.

Keita – Delaktig i anfallen, bättre fart och försökte hitta bra ytor. Bra i presspelet under inledningen av andra, skjuter skottet som föranleder 1-0.

Shaqiri – Växer in i matchen, gör det jobbigt för Chelseas backlinje. Bakom de bästa chanserna i den första halvleken. Farlig framåt även i den andra halvleken, halkar när han själv får läge, men serverar lagkamraterna på ett bra sätt.

Sturridge – Tekniken svek honom i slutet av första halvlek då han var på väg igenom, bitvis ganska osynlig. Missar helt öppet mål i början av andra, måste givetvis sätta den chansen. Fick dock utdelning till slut, efter en tjusig avslutning.

Mané – Hotar med sin fart, hjälper Keita med defensiven några gånger. Borde gjort något mer av nickläget i den första halvleken. Som helhet dock en bra match, saknade kanske den sista spetsen i avsluten.

Inhoppare:

Henderson – Kommer in och gör det inledningsvis bra på mitten, spelar Shaqiri fri med fin djupledsboll. Hade en del problem med Hazard, men det skulle de flesta ha. Stressat passningsspel i slutskedet av matchen.