På torsdag kommer Danny Wilson att bli uttagen i Skottlands A-landslag när förbundskaptenen Craig Levein presenterar den trupp som ska möta Färöarna i en träningsmatch den 16:e november. 18-åringen har meriter från U21-landslaget, men detta blir första gången som A-landslaget kallar honom (BBC Sport).

Kommentar: Ett ovanligt och sällsynt exempel på när landslagsuppdrag faktiskt kan vara bra för en spelare.

* * *

Liverpools nya ägare NESV har sagt till Fernando Torres att de vill bygga framtiden kring honom. Efter flertalet möten med Torres och Pepe Reina har NESV gjort klart att pengar kommer att spenderas för att vinna troféer. Torres vill se en snabb förändring, i positiv bemärkelse, inom de närmaste 12 månaderna – vilket NESV har lovat. De kommer att göra sig av med högavlönade spelare som tillför lite, och rekrytera unga, stigande stjärnor som ska ge Liverpool en mycket ljusare framtid (The Mirror).

Kommentar: Ryan Babel, Christian Poulsen, Milan Jovanovic och Alberto Aquilani bör ligga risigast till.

* * *

Liverpool och Tottenham är några av de klubbar som vill värva Gary Cahill (The Mirror).

* * *

Liverpool är beredda att ge Martin Kelly ett nytt treårskontrakt (The Daily Mail).

* * *

Omri Altman, 16, har redan provtränat med Liverpool. Nu har israelen blivit inbjuden att göra detsamma med Arsenal. Även Newcastle sägs vara intresserade av mittfältaren (The Daily Mail).

* * *

Liverpool, Blackburn och Everton är intresserade av Pavel Pogrebnyak (The Daily Mail).

* * *

Juventus ämnar att inleda förhandlingar med Atletico Madrid rörande Diego Forlan under denna vecka (Rai Sport).

2 kommentarer
 1. Har du nån koll på senaste uttalandet från Reina? (Att han funderar på att lämna i sommar och att Benitez var killen han gillade med Liverpool etc)

  Två saker som är konstigt med det uttalandet:
  1. Han säger det precis när saker börjar vända och bli bra.
  2. Han har aldrig pratat skit om situationen offentligt iaf.

  Är det så kallade uttalandet/intervjun fejk kanske?

  • Intervjuer är alltid vinklade och Reina har sagt liknande saker förut. Han, Torres och andra spelare också för den delen vill att Liverpool ska satsa för att bli ett topplag igen. Är väl inget konstigt med det. Förhoppningsvis visar NESV sina intentioner i januari och i sommar.

Kommentarer är stängda.