Liverpool är intresserade av Georginio Wijnaldum, skriver The Mail on Sunday.

Tidningen hävdar att Liverpool har transferplaner – oavsett om Rafa Benitez blir kvar eller ej – och att man har riktat in sig på unga spelare istället för etablerade stjärnor.

Wijnaldum uppges vara en av de talanger som man är intresserade av.

* * *

Enligt The Daily Star vill Arsene Wenger spendera hela £60 miljoner för att göra Arsenals ”nästan färdiga lag” till ”the finished article”.

Marouane Chamakh
är redan klar på Bosman. Vidare vill Arsenal förstärka med Real Zaragozas Ander Herrera. Den spanska U21-landslagsmannen har en klausul på £24 miljoner i kontraktet, men Zaragozas prekära finansiella situation gör att de kommer att acceptera lägre bud – Arsenal hoppas få Herrera för £10 miljoner.

Wenger är även beredd att lägga ut £15 miljoner för Toulouses Moussa Sissoko, som ju har gjort en makalöst bra säsong i Ligue 1.

Benficas duo Angel Di Maria & David Luiz är också på Wengers radar. De är eftertraktade och skulle inte bli billiga – men Arsenal uppges vara beredda att lägga stora pengar på de.

* * *

Manchester City har inte ändrat ståndpunkt i kontraktsförhandlingarna med Shaun Wright-Phillips, skriver The Mirror.

SWP vill ha mer än £80 000 i veckan – vilket Citys senaste kontraktserbjudande ligger på – men klubben är inte beredd att höja budet.

Dessutom har SWP drygt två år på sitt nuvarande kontrakt vilket betyder att City inte har bråttom med att förlänga.

Även Martin Petrov kontraktsförhandlar. Bulgaren blir Bosman i sommar och har blivit erbjuden ett nytt ettårskontrakt, men han vill ha åtminstone ett tvåårskontrakt och kan mycket väl komma att lämna klubben i sommar.

2 kommentarer
  1. Hur trovärdiga är The Mail on Sunday? Har ingen koll. Låter riktigt bra om det stämmer att vi ska satsa ungt.

    • De är inte speciellt trovärdiga. Och det låter ju lite konstigt att Liverpool skulle hålla på styra upp massa transferplaner som inte är relaterade till Benitez vara eller icke vara i klubben.

Kommentarer är stängda.