_________________________

Officiellt bekräftade övergångar:

– Julien Escude från Sevilla till Besiktas.
– Danny Collins från Stoke till Nottingham Forest.
– Dame N’Doye från FC Köpenhamn till Lokomotiv Moskva.
– Thorgan Hazard från Lens till Chelsea.
– Geoffrey Kondogbia från Lens till Sevilla.
– Sergio Araujo från Boca Juniors till Barcelona B (tvåårslån).
– Marco Rigoni från Novara till Chievo (ettårslån).

* * *

Enligt BBC Sport har West Ham gett Liverpool ett konkret förslag för Andy Carroll. Förslaget innebär att West Ham skulle låna Carroll under kommande säsong med löfte om att köpa loss honom nästa sommar. Övergångssumman är inte preciserad av BBC, men de uppger att den ligger på över £15 miljoner.

Carroll uppges dock inte betrakta West Ham som ett seriöst alternativ. Istället vill han återvända till Newcastle om han tvingas lämna Liverpool. Newcastle är intresserade och följer händelseutvecklingen kring Carroll.

* * *

Lösa rykten som jag har hört är att West Ham har förhoppningar om att signa Carroll trots hans för stunden snudd på obefintliga intresse för att flytta dit. De har förhoppningar om att han ska ändra sig, särskilt då han är god vän med Kevin Nolan, som ju spelar i West Ham nuförtiden.

Vidare gör lösa rykten gällande att Carroll heller skulle flytta till West Ham än att ruttna på Liverpools bänk, även om han skulle föredra Newcastle. Fortsättningen kommer onekligen att följa i denna saga.

* * *

Southampton vill signa Celtic-mittfältaren Beram Kayal (The Daily Mail).