____________________

Nu har fler källor rapporterat om West Hams bud på Andy Carroll

West Ham kommer att betala £2 miljoner för att låna Carroll under en säsong, matcha hans lön på £80 000 i veckan, samt garanterat en övergångssumma på £16 miljoner om de stannar kvar i Premier League (The Times).

West Ham kommer att betala £2 miljoner för att låna Carroll under en säsong, samt garanterat en övergångssumma på £16 miljoner om de stannar kvar i Premier League. Varken Liverpool eller Carroll är dock intresserade av en sådan lösning; Liverpool vill sälja för £20 miljoner och inte låna ut, medan Carroll vill stanna eller flytta till Newcastle (The Guardian).

West Hams bud ligger på att låna Carroll under den kommande säsongen för att därefter automatiskt köpa loss honom för omkring £15 miljoner om de lyckas stanna kvar i Premier League. Liverpool har varken accepterat eller nobbat budet (The Liverpool Echo).

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Kommentarer väntar på godkännande
 1. Säg nej. Skall han bort skall det vara en försäljning annars kan det va.

  Joe Allen såg mycket bra ut mot Senegal. Hoppas vi värvar denna mycket passningsskickliga och lugna spelare. Får dock hoppas att han inte fick en allvarlig skada för då är det bara att glömma honom.

 2. 8 milj, till så sälj. Om det ska bli utlåning bör klausulen bli minst 20milj, och helt övertagen lön.

 3. Liverpool behöver pengarna direkt! Ingen jävla utlåning med en liten betalning.

 4. Hoppas man nobbar det budet. Pengarna behöver vi nu!!

 5. Aldrig!! Tycker att om vi ska ha honom kvar ska han få speltid! Annars kan vi lika gärna sälja, in med G.Ramirez! big fan:)

 6. Tycker på ett sätt det är en bra deal.
  Han får komma till en klubb där han borde varit förstavalet i anfallet och vi får in helt ok pengar om ett år. Dessutom blir vi av med han lön vilket är kanon.
  Men visst det skulle ju vara bättre att få pengar direkt så vi kan använda pengarna till 1-2 nya spelare.

 7. Uruselt förslag och dålig deal. Sälj eller behåll; det där med att den andre klubben garanterar att de värvar spelaren de lånar första året, det har vi sätt exempel på (Milan) kan brytas. Det är en annan fråga om man lånar ut en spelare där det är fråga om att spelaren behöver matchspel och utvecklas. Här är det ju istället (ifall det stämmer) att vi vill låna ut en spelare som vi anser inte passa in i vårt sätt att spela, vad ska då ett år i West Ham göra för gott?

  Är man egentligen inte intresserad av en spelare man har i truppen, så är ett definitivt avslut att föredra.

  • Sola: Milan hade inte automatisk köpgaranti på Aquilani.

 8. lfcfans.se skriver om ett bud på £15milj +en okänd spelare på Skrtel från Man C.
  Dem uppger dock inte källa men verkar det finnas nån substans i detta pelle2x???

 9. GO WEST HAM, Vi kommer att krossa Liverpool i år

 10. Behåll Carroll. Vi kan inte bara ha små snabba spelare. Carroll kan vara bra att slänga in när spelet har låst sig plus att han är ung och utvecklingbar.

 11. @Sola

  Fast var det inte så i fallet med Aqua att Milan hade rätt att köpa honom till en fastställd summa, inte att de måste?
  De hade rätt att välja att inte köpa honom, men när det gäller Carroll så skulle det vara så att West Ham måste köpa honom för en fastställd summa efter säsongens slut.

  Apropå något helt annat, det är väldigt många olika sidor på nätet som skriver om att Gaston Ramirez agent är i Liverpool och träffar representanter från Liverpool.

 12. Milan var tvungen att köpa Aquilani om han spelade/startade minst 25(?) matcher för klubben. Han kom aldrig upp till det antalet och därför behövde inte Milan köpa honom.

 13. Hoppas på allt att det är Liverpool hans agent träffar! Vet inte så värst mycket om ramirez, bara sett några matcher? Hur mycket tror ni han skulle vara värd? Tycker han känns som ett klart bättre alternativ än Allen för £15? Plus att han behärskar ett flertal platser:)

 14. NICKLASH: Fast Allen och Ramirez är inte samma spelartyper och därför spelar de inte heller på samma position så det finns plats för båda i laget.

  Pelle: Vad tror du om chanserna att signa Junior Hoilett? En ung, teknisk och snabb ytter med stor potential på free transfer vore väl ett stort kap?

  • Jesper: Hoilett är kontraktslös, men om han flyttar till en annan PL-klubb blir det ingen free transfer. Eftersom han är home grown så kommer en tribunal att fastställa en övergångssumman som kan landa på omkring £6 miljoner. Precis som Tobias skriver är han väldigt nära en flytt till QPR. Han verkar ha tackat ja till QPR men det drar ut på tiden lite med förhandlingar/tribunal och så vidare. Han verkar inte vara aktuell för Liverpool, men jag vet att Dalglish försökte signa honom i januari, men att han tackade nej.

  • Nu har QPR bekräftat Hoilett på ett 4-årskontrakt.

 15. Trodde också det, men isåfall är Wikipedia VÄLDIGT efter…

 16. Den där ”köp-garanti-grejen” känns väldigt skum, vad göra om West Ham går i konkurs/byter ägare/ byter tränare? Är det så långsökt att det aldrig kan hända, eller går köpet igenom oavsett hur det än ser ut nästa år?

  Om det nu är så att West Ham MÅSTE köpa Carroll nästa år utan undantag och you name it, så tycker jag det är en rätt konstig grej.

 17. Sälj Carroll, misslyckad värvning från vår sida PLs kanske sämsta värvning någonsin.