Flera tyskar uppges vara intressanta för Jürgen Klopp.

* * *

Leipzig kommer förmodligen att sälja Timo Werner i sommar. Häromveckan berättade högt uppsatta Leipzig-ledare helt öppet om Werners situation till tyska medier – de var tydliga med hans kontrakt går ut sommaren 2020 och att han har tackat nej till en förlängning.

Det har cirkulerat många spekulationer som gör gällande att Werner ska till Bayern München för €40-45 miljoner, men enligt Bild är det inte en ”done deal”. Bild uppger att Werner inte är beredd att nappa på Bayerns bud innan han lyssnat på vad andra intresserade klubbar har att säga – samtidigt som Bayern tycker att Leipzigs prislapp är för hög, inte minst eftersom anfallarens kontrakt går ut sommaren 2020.

Liverpool är en av klubbarna som ryktas vara ute efter Werner. Idag skriver Liverpool Echo att Klopp vill förstärka anfallet i sommar, eftersom Sturridge och kanske också Origi kommer att lämna. Lokaltidningen hävdar att LFC säkerligen är intresserade av Werner, men att man kommer få hård konkurrens om hans signatur, inte minst från Bayern.

* * *

Mer från Bild.

Bild uppger också att Liverpool, Real Madrid och Juventus vill signa Julian Brandt. Den talangfulla Brandt har en utköpsklausul på €25 miljoner i sitt kontrakt med Bayer Leverkusen, vilket gör honom till ett prisvärt alternativ i sammanhanget.

Enligt Bild är Liverpool villiga att trigga utköpsklausulen.

Brandt vill varken bekräfta eller dementera att han är på väg bort. Istället upprepar han gång på gång i intervjuer att han inte kommer att ta något beslut förrän efter säsongen är färdigspelad.


3 kommentarer
  1. Bästa ryktet denna säsong ”Lokaltidningen hävdar att Werner säkerligen är intresserade av Werner” 🙂

    Köp båda?

    • Jepp, Werner kommer både gå in som ny spelare och ny lokaltidning 🙂

    • Oavsett väldigt rolig ”miss”.

      Ni gör ett bra jobb, tack ✌🏻

Kommentarer är stängda.