Enligt The Belfast Telegraph är Liverpool intresserade av den nordirländska yttermittfältaren Chris Brunt.

Roy Hodgson
uppges ha identifierat 25-åringen som ett potentiellt nyförvärv i januari, och han skulle kosta omkring £8 miljoner att köpa loss från WBA.

Överraskningslaget WBA ligger för tillfället högt upp i tabellen, och Brunt har varit en av deras bästa spelare.

En källa inom Liverpool sa till Sunday Life: “West Brom will be reluctant to let Brunt go but Roy will have money to spend and he’s been impressed by Brunt and the influence he’s had on games this season.”

Om Brunt skriver på för Liverpool skulle han vara den första nordirländska LFC-spelaren sedan Jim Magilton som var aktiv på 80-talet, men Magilton lyckades aldrig avancera från Liverpools ungdomslag till A-lag.

7 kommentarer
 1. Snälla vi behöver köpa in klass inte medelmåttor…

  Det är såna värvningar jag är rädd för om Roy får bestämma i Januari!

 2. Håller med….vi är Liverpool!!!!!,måste väl kunna locka mer kända spelare…..nu när ekonomin är återställd
  YNWA

 3. Har kollat en hel del matcher i helgen och ska kort sammanfatta vad som var värt att hålla koll på.

  Jag tittade exempelvis på Valencia-Mallorca och hade räknat med en underbar offensiv ifrån Valencia med Mata(som jag tänkte specialstudera) i spetsen, men tyvärr så bytte Emery ut hela 9 spelare ifrån Rangers-matchen tidigare i veckan och det ryckte tyvärr sönder laget fullständigt. Mata fanns således på bänken och han ersattes av den ständigt skadade Kewell-kopian, Vicente.

  Det hjälpte inte heller att Mallorca fick en otroligt billig straff efter att Webo sparkat i marken(!) och att Castro satte ytterligare ett mål på reservmålvakten i Valencia. Käppar i hjulet med en gång minst sagt.
  En spelare som jag dock aldrig slutar att imponeras av är Banega som precis kommit tillbaka ifrån en skada och som antagligen pga detta fick spela på en något ovan position som offensiv mittfältare. Han har otroligt fina fötter och har fina rörelsemönster över hela planen. Hans passningspel är inte perfekt och han kan slå bort onödiga passningar lite då och då, men tanken bakom passningarna är ofta helt rätt och han vill ofta slå offensiva passningar i djupled.

  En spelare som jag har svårt att förstå mig på är Pablo Hernandez. Om denne spelat i något annat lag än Valencia och gjort några bra matcher så hade antagligen ingen höjt på ögonbrynen. Jag har sett Pablo i flera matcher både som inhoppare och som startspelare och kan inte förstå hypen kring honom. Han dribblar och springer, till en början bra, men det slutar alltid i att motståndaren snor bollen eller att han missar grovt. I den här matchen gjorde han såklart både det första och det andra.

  Man of the match tycker jag lite överraskande var Jonathan de Guzman som tillsammans med Webo lyckades hålla uppe bollen och störa Valencias backar på ett väldigt imponerande sätt. Utan dessa två hade inte Mallorca plockat 3 pinnar. Nunes i mittförsvaret ska också nämnas, en väldigt stabil insats av lagkaptenen och han tog egentligen bort allt som kom in i straffområdet på egen hand och gjorde att Valencia aldrig fick något tryck.

  Två stora utropstecken den här veckan är Fernando Llorente som inte kan sluta att göra mål verkar det som, och Hernanes(!), en fullständigt briljant spelare som jag rekommenderar er att titta lite extra på. Jag trodde faktiskt att Lazio skulle åka ur ifjol och när man ser Lazio i dagsläget så är det svårt att förstå att det är samma lag som var på väg till Serie B ifjol. Men så har dom ju en viss Hernanes nu också..

  Inlägget blev lite längre än vad som först var tänkt, men jag hoppas du orkar läsa ändå pelle! =)

 4. Kan bara instämma i att Ever Banega är en grym spelare. Men prio nr1 måste vara en forward i januarifönstret

 5. Ett problem med La Liga spelare som många här nämner är ju att det kan ta tid att komma in i det engelska spelet(om man inte heter Fernando Torres.)
  Brunt är intressant, men inte för den summan, mer en truppspelare skulle jag säga.

 6. Spellarn, Jag tror det var Sami Hyppiä som sa att spelare som inte är rädda för att använda kroppen när de spelar har alla förutsättningar att lyckas i PL. Aquilani är ju ett exempel på en spelare som verkligen inte gillar kroppskontakt, och han var ju inte mycket att räkna med i England. Sami pekade ut Dzeko som den i Bundesliga som har bäst förutsättningar att lyckas i PL.

  Nino, Ja Banega är en fantastisk talang. Det känns som att han kan bli hur bra som helst om han ökar sin koncentrationsnivå till hela matcherna. Haha, till skillnad från dig gillar jag faktiskt Pablo. Han har en tendens att vara bra när jag kollar på Valencia, som till exempel mot Man Utd för någon månad sedan när han hade ett övertag på Evra under hela matchen.

  J.de Guzman är väl den främsta kanadensiska spelaren, även om han representerar Holland. Synd att han är så skadedrabbad. Webo är en duktig spelare, ingen superspelare, men en spelare som håller i de stora ligorna.

  Hernanes kollade jag faktiskt extra på för några år sedan, men sedan stannade han väldigt mycket för länge i Brasilien, kändes det som, och mitt intresse för honom upphörde. Llorente är såklart riktigt bra, grym fysik dessutom.

 7. Haha, vad sjukt att du haft turen att se en annan Pablo än vad jag har sett. Han kom nämligen i samma läge som Torres gjorde igår mot Blackburn och i sitt försök så träffade han nästan hörnflaggan, fruktansvärt uselt och det var dessutom matchavgörande. Valencia fick ingen mer klar chans efter hans miss.

  Jag håller med om att Hernanes kanske stannade lite för länge i Brasilien, men det verkar ha gjort honom gott. Jag rekommenderar dig att se en Lazio-match, för det är med största sannolikhet inte samma Hernanes nu som det var i Brasilien för några år sedan.

  Llorente vore en fantastisk värvning, men han lär inte gå förrän i sommar och då måste vi slåss mot Real Madrid skulle jag tro.

Kommentarer är stängda.