Tredjemålvakten kan promotas till förstamålvakt över sommaren.

Danny Ward var en av de stora hjältarna när Huddersfield avancerade till Premier League. Förra säsongen var Ward tillbaka i Liverpool – men fick finna sig i att vara tredjeval bakom Mignolet och Karius. Nu kan saker & ting komma att förändras för Ward.

Enligt Liverpool Echo har den numera 25-årige Ward imponerat så pass mycket under försäsongen att Jürgen Klopp är beredd att ge honom möjligheten att bli förstamålvakt. Klopp ska ha imponerats av Wards attityd och nivå på träning.

Liverpool Echo skriver att Karius har sett nervös ut i försäsongsmatcherna hittills, medan Ward har imponerat. Nu kommer Wards speltid att öka under kommande veckorna – och om han tar chansen kan han alltså vara Liverpools etta när ligan startar.

Samtidigt, uppger Liverpool Echo, ser Klopp över sina målvaktsalternativ eftersom Mignolet förväntas lämna i sommar.

* * *

Idag publicerar också italienska medier uppgifter om att Liverpool har lagt ett bud på Alisson. Dessa uppgifter har dock förnekats av brittisk press.

1 kommentar
  1. Undrar om Ward håller, borde han då inte fått fler möjligheter under förra säsongen. Stort steg att gå från 3:e-målis till att ta förstaplatsen.

Kommentarer är stängda.