Lystring! Tänkte att vi kunde testa en rolig grej här på bloggen.

De flesta läste säkert inlägget ”Sommarens unga fynd – 2 år senare” som publicerades för några dagar sedan. Eftersom jag vet att flera läsare är minst lika insatta som jag, så tänkte jag att nästa inlägg om ”Sommarens unga fynd” kan innehålla flera personers åsikter.

Observera att det inte är någon tävling. En tävling har vinnare och förlorare, vilket vore omöjligt att utse i detta sammanhang, eftersom man omöjligtvis kan redovisa ett facit om 2 år. Det är snarare en rolig grej att se hur ens gissningar om dagens unga spelare står sig om några år.

Ni som vill vara med kan skriva en intresseanmälan i kommentarsfältet. Ni kan givetvis använda era nicknames som signatur i inlägget.

Om ni vill vara med, SKRIV INTE era spelare i kommentarsfältet. Ert bidrag måste skickas privat på ett ännu inte fastställt datum. Anledningen är att ingen annan ska se dina spelare innan inlägget publiceras, för att ingen ska kunna ”sno” spelare från någon annan.

Så, vad är reglerna?. FÖLJANDE REGLER GÄLLER:

– 10 spelare födda 1986 eller senare, varav minst 5 ska vara 90-talister.

– Ingen spelare får i dagsläget värderas till mer än £10 miljoner.

– Ingen spelare får i dagsläget tillhöra någon av följande klubbar: Liverpool, Manchester United, Manchester City, Arsenal, Chelsea, Tottenham.

– Minst 2 spelare måste vara britter.

– Information som måste finnas med om spelarna är namn, ålder, nuvarande klubb, nuvarande pris, pris om 2 år, samt en genomtänkt och relativt utförlig motivering.

– Inskickat i tid. Deadlinen är måndag klockan 24.00. Meddela intresse här eller på twitter, så fixar vi resten via mail.

* * *

Observera att oseriösa förslag kommer att kastas i soptunnan. Man kan t.ex inte ha med Neymar och sätta hans nuvarande prislapp på £10 miljoner, eftersom det finns noll verklighetsförankring i ett sådant påstående.

Det är förstås extra kul när relativt okända spelare finns med på listorna.

* * *

Deadlinen är satt till måndag klockan 24.00. Kommentera för att meddela intresse.