Liverpool lånade ut spelare under transferfönstrets sista dag.

Det stod ganska tidigt klart att Liverpool inte skulle värva i januarifönstrets slutskede. Istället ägnade man sig åt att låna ut ett antal spelare.

– Lazar Markovic till Anderlecht. Den oönskade serben var på väg till Swansea, men hamnade i Anderlecht. De ligger för närvarande trea i ligan, hela 12 poäng bakom suveräna ledarna Club Brugge. Vi kan anta att Anderlecht är missnöjda med detta, förhoppningsvis får Markovic speltid.

* * *

Tre Liverpool-spelare kommer att slåss mot varandra i Championships bottenstrid:

– Harry Wilson till Hull City. Notera att Wilson förlängde kontraktet med LFC innan han lånades ut.

– Ovie Ejaria till Sunderland.

– Jon Flanagan till Bolton.

3 kommentarer
  1. Som jag förstått det så sitter Ejaria på ett utgående kontrakt? Vilket isf betyder att detta med största sannolikhet var ett avsked. Tråkigt isåfall, det är en spelare som tagit enorma kliv de senaste åren och som jag tycker vi kunde hållit hårdare i, är övertygad om att han hade kunnat tillföra en hel del till vårt lag i många matcher men sin kreativitet och teknik.

    • Det är oklart om Ejaria förlängde innan utlåningen. Snackades tidigare om att det var ett krav från Liverpools sida, för att låna ut honom och Wilson. Har sett många ställa frågan till folk som borde veta på twitter men inga svar än. Vi får avvakta och se. Men jag tror inte Ejaria har en framtid i LFC oavsett vilket. Och klubben kommer få kompensation i sommar om han går till en engelsk klubb, även som kontraktslös.

  2. Någon som har koll på Markovic situation egentligen?
    Han var ju grym innan han kom till oss och gjorde en del helt okej insatser men sen verkar det som alla tränare ogillar honom. Hade inte han varit perfekt att ha som en reserv bakom våra offensiva yttrar?
    Han kan ju inte ha tappat så brutalt mycket i kvalité eller?
    Känns som han måste betett sig extremt dåligt mot samtliga tränare han haft i vår fina klubb.

Kommentarer är stängda.