[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Simon Mignolet har inte imponerat den här säsongen. Innan matchen mot West Ham sa Brendan Rodgers öppet att han ville se en aggressivare Mignolet mellan Liverpools stolpar: “He’s our No 1 keeper and he’s got plenty of experience. He just continues to work on that relationship with the back four and deal with that. I think the key thing, and the message to all the players in that situation [under pressure], is make sure you are on the front foot. Be aggressive, don’t wait for it,” sa Rodgers enligt The Times.

Vidare uppger The Times att Victor Valdes kan skriva på för Liverpool redan nästa månad om han kan klara en läkarundersökning. Valdes råkade som bekant ut för en väldigt allvarlig knäskada under fjolårssäsongen, vilket innebär att man inte kan ta för givet att han kommer att klara läkarundersökningen.

Samtidigt skriver The Daily Mail att Liverpool är en av klubbarna som är intresserade av Joe Hart om han blir tillgänglig. Den engelska landslagsettan har mindre än två år kvar på sitt kontrakt med Manchester City och klubben har hittills inte visat några indikationer på att de vill förlänga. Detta har gjort Hart orolig för att City kommer att försöka sälja honom nästa sommar. Det hör även till sammanhanget att City har förlängt kontrakten med ett antal andra nyckelspelare under de senaste månaderna – men Hart har alltså inte ens inlett förhandlingar om en förlängning.

* * *

MK Dons mittfältare Dele Alli följde upp sin kontraktsförlängning genom att göra ett hattrick i lördagens ligamatch mot Crewe. Alli är ett intressant namn för både engelska och utländska klubbar – intressenter som Liverpool och Bayern München nämns i sammanhanget. I somras fick Liverpool ett bud på £3,5 miljoner nobbat av MK Dons (The Daily Mail).

* * *

Liverpool och Manchester City är intresserade av Real Madrids 18-årige skotte Jack Harper, som värvades av den spanska storklubben som 13-åring. Han imponerade nyligen mot Basel i UEFA Youth League (The Daily Mail).

* * *

Manchester City, Manchester United och Arsenal är några av de PL-klubbar som är intresserade av Fulhams talang Patrick Roberts. Trots att 17-åringen har skrivit på ett kontrakt till 2016 är klubbar intresserade av att signa honom redan i januari. Fulham skulle få svårt att nobba ett bud på £10 miljoner (The Mirror).

* * *

Newcastle bevakar Andy Carrolls situation i West Ham. ’Skatorna’ är intresserade av att ta hem Carroll, men om detta sker handlar det inledningsvis om ett lån. Carroll har som bekant varit väldigt skadedrabbad de senaste åren och är fortfarande inte redo för matchspel (The Sunday People).

* * *

Lästips:

Totaal Liverpool: Kommentar: Victor Valdes kan bli den sista pusselbiten

The Daily Mail: IN THE SPOTLIGHT: Dele Alli, the MK Dons goalscoring starlet targeted by Liverpool and compared to Steven Gerrard

The Daily Mail: Jamie Redknapp column: Louis van Gaal a genius? First he must fix Manchester United’s defence… and Frank Lampard will have been delighted to score against Chelsea – don’t be fooled!

The Guardian: Fulham say farewell to Magath and the crazy world of Felix the madcap

The Guardian: Leicester win duel of the diamonds against a stunned Manchester United

3 kommentarer
  1. Plocka in Valdex asap!! Mignolet är tyvärr bedrövlig! Gör ngn oväntad å snygg parad av Dudek-klass helt plöstligt men är sen så jla osäker i allt annat. Den sämsta målvakten jag sett på bra många år i Liverpool. Ger ingen tryghet alls! Det håller inte längre!

    Sen vill jag se rykten om iaf en central mittfältare av hög kvalitet (Schneiderling, Khedira, u name ’em) för att få mer power på mitten. Samt en defensiv coach till staben för att få till den defensiva organisationen och press- och positionsspelet. Mr Lars Lagerback as senior advisor hade varit mumma!

    Lucas och Borini kan få vara kvar som utfyllnad och bytas nästa sommar.. Om de nu inte ställer till med ngt oväntat i år (som två bra matcher i rad t ex).

  2. Har funderat lite och tycker verkligen att vi ska börja köpa så många engelska talanger som möjligt. Säg att en av fem skulle lyckas så tycker jag ändå att det är bättre än att köpa en stjärn spelare. Det känns som att de flesta spelare som har gjort det bra inte fortsätter på samma spår när det väl är här så att försöka få fram spelare från det egna leden skulle vara guld värt. Tänk om vi hade lyckats knipa Barkley, Chamberlain och Butland innan de fått det där stora genombrottet.

  3. Stod på lfc.nu att Real är intresserade av Pedro Chirivella!

Kommentarer är stängda.