Senaste nytt

Utrensning på fönstrets sista dag

Jürgen Klopp är angelägen om att trimma sin trupp innan veckans slut, då många europeiska ligor stänger sina fönster en gång för alla.

Det är Liverpool Echo och Dominic King från The Daily Mail som idag meddelar status kring flertalet spelare i Liverpools trupp såhär några dagar innan fönstret slår igen i Europa den 31 januari.

Divock Origi är den mest högprofilerade spelaren i truppen, och har stort intresse från flera klubbar. Det kommer däremot inte bli Borussia Dortmund efter att Bundesliga-klubben nekade att möta prislappen på £27 miljoner som Liverpool vill ha. Trots detta räknar de röda med att belgaren kommer flytta vidare till ny klubbadress innan fredagens deadline.

Men skulle det inte bli ny klubb för Origi kan Klopp omvärdera sitt beslut att inte låna ut Dominic Solanke, där en viss Steven Gerrard vill se honom i Rangers tröja.

Lazar Markovic är en annan som kan vara påväg bort med belgiskt intresse i form av Standard Liege och Anderlecht – där han spenderade tid på lån förra säsongen. Båda klubbarna är intresserade av att ta in Markovic på ett säsongslångt lån. Flera andra klubbar är också på jakt efter serben som kan lämna Liverpool på free transfer nästa sommar.

Samtidigt är Sheyi Ojo nära att flytta till Stade de Reims på lån den här säsongen, medan Pedro Chirivella som nekade en flytt till Rosenborg tidigare i somras också kan lämna i slutet av veckan.

 

 

LÄmna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

1 Kommentar

  1. Faint

    Ojo till Frankrike och Reims låter riktigt bra. Det är ju många unga yttrar som slagit igenom i Franska ligan den senaste tiden. Snabba och tekniska yttrar verkar trivas där.

    Sen undrar jag om det är bara jag som alltid glömmer bort att Markovic finns kvar i klubben? Varje gång man läser en artikel/rykte om honom så reagerar man med ”just fan, han är ju kvar”.

    Synd att han aldrig lyckades i klubben. Man såg glimtar av hans talang men det kändes aldrig som utvecklingen gick framåt för honom utan att han bara stod och trampa vatten under hela hans tid i klubben. Ingen av utlåningarna kan klassas som lyckade heller. Alltid förjävligt att se en talang inte når upp till sin potential.

Laddar...