Roy Hodgson såg Eden Hazad storspela mot Monaco, och för några veckor sedan spanade Kenny Dalglish in samma spelare. Liverpool ryktas vara ute efter den flyfotade belgaren, som möjligtvis skulle gå på så pass mycket som £18 miljoner att köpa loss från Lille. Många andra storklubbar är också intresserade av Hazard, men Liverpool hoppas kunna locka honom med regelbunden speltid. Tonåringen Hazard skulle passa in utmärkt i NESV:s strategi som går ut på att värva unga spelare med positiv utvecklingskurva (The Liverpool Echo).

Liverpool vill värva Yann M’Vila och managern Roy Hodgson har vid flertalet tillfällen spanat in mittfältaren på plats. Nu fruktar man dock att 20-åringens marknadsvärde har höjts drastiskt av den senaste tidens prestationer. Aston Villa är också intresserade av M’Vila (The Daily Star).

Liverpool är intresserade av Joan Capdevila (The Daily Mail).

Manchester City är beredda att betala £20 miljoner för Portos brasse Hulk (The Mirror).

Juventus har lagt ner sitt försök att värva Edin Dzeko, eftersom prislappen har blivit på tok för hög. Manchester City budade nyligen 59 miljoner euro för anfallaren – ett bud som Wolfsburg sensationellt nobbade (Gazzetta dello Sport).

3 kommentarer
  1. Hade inte Dzeko en klausul på 40 miljoner euro?

    • Tror det är 35 eller 40, men den gäller bara sommarens transferfönster de första veckorna efter säsongen. Sen upphör den i ett år.

  2. Suveränt att det står i Liverpool Echo om Hazard! Det som talar för oss gentemot Barcelona, Real Madrid, Man Utd och Arsenal är ju att han kommer få starta varje match, och jag hoppas att dem förmedlar det på ett bra sätt!

Kommentarer är stängda.