Liverpool uppges vara ytterst nära att värva Bastien.

Har du hört talas om Samuel Bastien? Antagligen inte. Men det kan vara namnet på Liverpool nästa nyförvärv.

Bastien är en 19-årig mittfältare som ägs av Anderlecht, men som var utlånad till Avellino i Serie B under 15/16. Nu uppger den itailenska källan Irpinia News att Liverpool och Anderlecht är överens om en övergångssumma på 5-6 miljoner. Vidare skriver Irpinia News att Bastien är mer eller mindre klar för Liverpool – och tillägger att LFC troligtvis kommer att låna ut honom en kommande säsongen.

8 kommentarer
 1. Är det någon som känner till killen? Har aldrig sett honom spela eller läst något.

  Det enda jag vet är från FIFA16 vart jag köpte in honom i min Portsmouth karriär och bytte bort honom efter 1½ säsong då han inte växte snabbt nog.

  • hans transfer värde är stigande. han är inte målfarlig men kan användas både centralt och ofensivt samt def mf. Vad jag vet

  • Tänker lite hur han är i jämförelse med Allan. Där har vi ju redan en 19årig central mittfältare som kan spela både offensivt samt lite djupare i plan. Han hade också imponerat på Klopp när han kom tillbaks från SJK.
   Vore det värt att spendera vad nu Bastien skulle kosta när Allan redan finns i laget? Allan kommer ju som bekant lånas ut och i så fall vara tillgänglig för Liverpool samtidigt som Bastien om han lånas ut direkt också.

  • Allan e nog bättre men de va strul med uppehållstillstånd sist ja läste något om de skulle de ärendet upp i rätten

  • Jo, det är vad jag hört också och det va därför Liverpool skulle låna ut honom även nästa säsong. Då är det ännu konstigare med ett köp och sen utlåning Bastien. Det är ju inte som det är brist på 17, 18 och 19 åriga centrala mittfältstalanger hos Liverpool. Allan, Brannagan, Chiravella och Grujic bara för att nämna några. Är Bastien verkligen nödvändig…

 2. Klippet ovan ger inte direkt skenet av en gryende superstjärna:) Skralt material när höjdpunkter är bl a passar som aldrig kom fram:D!

 3. Är det någon som har koll på vad som händer med Taiwo Awoniyi? Senaste jag hörde va att Kalmar va där och pillade igen men det kom inte direkt fram om det va lån eller en permanent övergång.

  Sen skulle jag vilja veta vad ni grabbar har sett av Bobby Adekanye. Har inte följt U18 eller U21 den här säsongen så har dålig koll på hur det gått med den såkallade supertalangen Liverpool snodde från Barcelona. Har inte hört så mycket från honom.

Kommentarer är stängda.