Liverpool har skickat följande spelare till truppen som ska möta Borussia Mönchengladbach:

Gerrard, Cavalieri, Shelvey, Spearing, Irwin, Dalla Valle, Gulacsi, Johnson, Eccleston, Darby, Wilson, Ince, Amoo, Suso, Ayala, Aquilani, Carragher, Cole, Insua, Jovanovic, Aurelio.

Namn som N’Gog, Agger, Kyrgiakos, Kelly, Skrtel samt Lucas saknas. Detta beror förmodligen på att de behöver återhämta sig/vila/rehabträna inför den kommande Europa League-returen på Anfield.

Det är förstås extra roligt att Suso får vara med A-lagstruppen, med tanke på hans unga ålder och korta tid i klubben.

8 kommentarer
  1. Exakt när kom argentinarna tillbaka till träning? Att Mascherano inte är med känns självklart, men vi vet ju ännu inte alls hur det ligger till med Maxis framtid.

  2. Händer de något på ägarfronten, som de verkar ligga någon sanning i???

  3. Skulle med vilja veta mer om det! Finns det någon ny ägare på gång ?

  4. Det står lite om det nu på liverpool.no

    • Martin Broughton har sagt att medierna inte kommer att få reda på information om hur försäljningsprocessen går, och att seriösa köpare inte går ut i tidningarna med sitt intresse. Samtidigt har tidningen The Times sagt att de inte tänker skriva någonting om de spekulationerna som rör nya ägare till klubben. Därför är det konstigt att The Times pekar ut en person som har varit väldigt öppen med sitt intresse för Liverpool, som en seriös köpare… Men vi får väl se vad som händer.

    • Tillägg: Jag tror inte att en takeover ligger extremt nära till hands. Det makes no sense att signa Aurelio om en ny ägare med massa stålar förväntas komma in när som helst.

    • Om Suso, kolla Suso-tagen i bloggen.

Kommentarer är stängda.