Italienska tidningar är nästan lika aktiva som de engelska under silly season.

Flera italienska källor hävdar envist att Juventus kommer att bjuda pengar + talangen Paolo De Ceglie för Andrea Dossena. Frågan är om Benitez verkligen vill ha De Ceglie?

Enligt tidningen La Stampa kan Juventus komma att inkludera stjärnan David Trezeguet i budet på Dossena. Den numera 31-årige Trezeguet är en riktig målspruta, men har fått allt mindre speltid sedan Amauris ankomst till Juve och förväntas lämna klubben i sommar. Personligen ser jag dock hellre att Liverpool värvar yngre spelare.

Lavezzi-sagan fortsätter. Idag säger en av hans agenter till Gazzetta dello Sport att Napoli fortfarande inte har svarat på Liverpools bud, som ligger på 20 miljoner euro. I dagsläget är det alltså varken ja eller nej från Napoli, enligt agenten.

Tevez-sagan fortsätter också. Enligt The Mirror har forwarden bestämt sig för att stanna i Manchester, men det är ännu oklart om det blir i United eller City. Tidningen påstår att Tevez har frågat sin förbundskapten Diego Maradona om råd för hur han ska göra. Högre lön och mer speltid talar till Citys fördel.

Enligt den spanska tidningen AS har Real Madrid använt sin möjlighet att köpa tillbaka Alvaro Negredo från Almeria för 5 miljoner euro. Madrid-klubben kommer dock att göra sig av med honom per omgående – förmodligen till Liverpool eller Valencia – som båda har spelare som Real Madrid är intresserade av.

Slutligen ryktas många Premier League-klubbar vara intresserade av Sheffield Uniteds 20-åring Kyle Naughton. Den offensive högerbacken har scoutats av alla de engelska storklubbarna den här säsongen. Enligt The Mirror ligger Manchester United nära till hands för spelaren, som värderas till hela £7 miljoner.

Kommentarer är stängda.