Liverpool har med tre stycken spelare i priset till Golden Boy 2018, med Trent Alexander-Arnold som en av spelarna på topp 100-listan.

Priset, som grundades av den italienska tidningen Tuttosport för 15 år sedan, lyfter fram de bästa unga spelarna i hela Europa och röstas fram av publikationer över hela kontinenten.

Alla nominerade måste vara under 21 år och spela i en de europeiska toppligorna, och Alexander-Arnold kan vara en av de främsta kandidaterna efter ett fantastiskt år med ’The Reds’. Utöver Trent återfinns Ben Woodburn på listan trots att han bara gjorde två matcher med Liverpool förra säsongen.

Nummer tre är desto mer förvånande. Där hittar vi nämligen Herbie Kane som spelade i Liverpools U23-lag den gångna säsongen. Kane var kapten i laget som kom tvåa efter Arsenal i Premier League 2, men har ännu inte figurerat i Jürgen Klopps a-lagstrupp.

Frankrikes Kylian Mbappe är favorit till att vinna priset, tillsammans med Justin Kluivert, Kai Havertz och Matthijs de Ligt. Hela listan av kandidater hittar man på Tuttosports hemsida. Vinnaren presenteras senare i år.