Vi kör ett inlägg för allt som händer innan transferfönstret stänger!

Det senaste kommer att läggas överst i inlägget.¨

* * *

Lambert valde att tacka nej till Aston Villa. Efter att ha väntat 17 år på att återvända till Liverpool ville han inte lämna efter blott 8 månader (The Liverpool Echo).

* * *

Liveprool kommer att fortsätta förhandla med Burnley. Ings vill till Liverpool (The Liverpool Echo).

Premier League kommer troligtvis att tillåta Liveprool och Burnley att komma överens om en kompensationssumma för Ings under de kommande veckorna (The Independent).

* * *

* * *

Nu rapporterar allt pålitliga LFC-journalister att Lambert har bestämt sig för att stanna i Liverpool. Anfallaren tackar därmed nej till Aston Villa.

* * *

… Men Barrett säger att inget beslut är taget angående Lambert. Spänningen fortsätter.

* * *

Det verkar som att Lambert kan välja mellan att stanna eller flytta till Aston Villa – men han verkar bli kvar.

* * *

Vad ska Liverpool göra? Sälja Lambert för £5 miljoner?

* * *

Lambert-ryktena blir allt hetare…

* * *

* * *

Aston Villa är på väg att buda £5 miljoner för Rickie Lambert. Tidigare har Liverpool tackat nej till erbjudanden om lån, men nu rör det sig alltså om ett köp (The Telegraph).

* * *

Märk väl att Liverpools försök att komma överens om en kompensation med Burnley inte handlar om ett vanligt köp. Det är någonting som man gör för att undvika att kompensationen bestäms av en tribunal. Den här typen av övergångsregler gäller när engelska spelare under 24 år flyttar inom England. Det som man bör ha i åtanke är att Liverpools och Burnleys eventuella överenskommelse inte påverkas av transferfönstret. Det spelar alltså ingen roll om man kommer överens om summan idag, nästa vecka eller efter säsongen. Det är ingen vild gissning att Liverpool troligtvis vill säkra Ings så fort som möjligt – men låt er inte stressas av transfer deadlinen!

* * *

Liverpool har accepterat att Ings inte komma att ansluta redan nu – men hoppas fortfarande att han ska skriva på till nästa säsong. Ings tros föredra en flytt till Liverpool framför andra alternativ. Liverpool å sin sida, hoppas kunna komma överens om en övergångssumma med Burnley istället för att den ska bestämmas av en tribunal. På så vis skulle man kunna skaka av sig konkurrens från andra intressenter (The Liverpool Echo).

* * *

Ings kommer att tacka nej till Real Sociedad eftersom han vill flytta till Liverpool i sommar. Manchester City är också intresserade och kan komma att ge Liverpool konkurrens om U21-landslagsanfallarens signatur (The Mirror).

* * *

DONE DEAL: Liverpool har bekräftat att Sheyi Ojo lånas ut till Wigan.

* * *

Liverpool uppges fortfarande jaga Danny Ings, men engelsmannen verkar även vara aktuell för Real Sociedad. Oavsett vilket blir han kvar i Burley resten av säsongen.

Barrett har dock förkastat de rykten som gör gällande att Ings har skrivit på för Sociedad.

* * *

Telegraph och flera andra tidningar rapporterar att Dele Alli, som har ryktats till Liverpool under en längre tid, är väldigt nära en övergång till Tottenham. Den unga mittfältaren kommer att lånas ut till MK Dons resten av säsongen oavsett vilka han skriver på för.

10 kommentarer
  1. Enligt the telegraph så kommer Liverpool försöka signa Illarramendi.

  2. Sälj Lambert. £5 miljoner för honom är för bra för att tacka nej till. Vi spelar med en anfallare och har Sturridge, Sterling, Borini och Balotelli just nu.

    • Att få mer för Lambert än vi köpte honom för är galet bra. Sälj!!!

  3. Alli verkar vara klar för Spurs… Mer positiva nyheter är att Cou har förlängt sitt kontrakt.

  4. Fan vad härligt att Phil har förlängt! Nu är det bara att krita kontrakt med Sterling och Hendo så har Liverpool en riktigt fin stomme att bygga på.

Kommentarer är stängda.