Totaal Liverpool presenterar de senaste LFC-ryktena från Europa.

* * *

SportBild kör en rejäl genomgång om vilka intressenter som finns för Bundesligas bästa talanger.

Liverpool uppges vara en av klubbarna som är intresserade av Jonathan Tah, Mahmoud Dahoud, Julian Brandt och Christian Pulisic. Inga nya namn, med andra ord.

SportBild hade för övrigt nyligen en intervju med Tah. En av de första frågorna var ”Har Mr Klopp redan ringt dig?” varpå han svarade ”Nej, men jag kan redan se vart du vill komma” och tillade ”Jag är ärligt talat nöjd med Bayer Leverkusen. Jag vill inte lämna”.

Tahs kontrakt med Leverkusen går ut 2020.

* * *

Philippe Coutinho fortsätter att ryktas till PSG – åtminstone i franska medier.

Enligt Le10 Sport köpte PSG den tyska talangen Julian Draxler eftersom Nasser Al-Khelaifi insåg att Coutinho inte gick att signa den här månaden. PSG planerar dock att göra ett nytt försök i sommar, då de ska buda €50-70 miljoner för Liverpools stjärnbrasse. LFC, å sin sida, planerar att erbjuda Coutinho ett nytt kontrakt.

Samtidigt rapporterar Le10 Sport att PSG hoppas sälja Angel Di Maria till Kina nästa sommar, och att även Javier Pastore och Hatem Ben Arfa kan komma att säljas.

* * *

Mer från Le10 Sport är att Liverpool uppges vara väldigt intresserade av Nices U21-landslagsmittfältare Wylan Cyprien.

Nice begär €30 miljoner för Cyprien – en summa som Liverpool ska fundera på att betala för att göra klart med honom den här månaden.

* * *

Ännu mer från Le10 Sport är att Liverpool och Arsenal ska ha hört sig för till Monaco angående Tiémoué Bakayoko.

Monaco uppges dock tvärvägra sälja mittfältaren i vinter.

* * *

En annan central mittfältare som ryktas till Liverpool är Franck Kessié. Atalantas ivorian har gjort stor succé i Serie A den här säsongen och intressenterna står naturligtvis på kö.

Enligt Corriere dello Sport har Chelsea fått ett bud på €25 miljoner nobbat av Atalanta. Tidningen menar att Liverpool är den klubben som är hetast på Kessié och att Klopp är beredd att sanktionera ett köp för hela €40 miljoner.

4 kommentarer
  1. Jag kan inte förstå att det inte är några hetare rykten . Oavsett hur länge Mané är borta med sitt landslag så kvarstår faktum att han är den enda riktiga yttermittfältaren vi har. Ytterbackar är det också dåligt med då Clyne och Milner är de enda seriösa alternativen (Moreno duger i cupmatcher). Klopp borde vara väldigt intresserad av att signa några få spelare.

    • Håller med dig dave. Men just ytter är inte så viktigt vi spelar inte riktigt så utan utan en of mf som också kan spela anf. Samt ytterback

    • Men då håller du nog ändå inte med. Det kvittar om vi kallar det ytter eller något annat, det vi behöver är någon med Manés färdigheter då hans avsaknad både de senaste matcherna och tidigare under hösten har varit högst märkbar. Utan Mané är det ganska dåligt med fart i laget.

  2. Att sälja Coutinho för 50-70milj till PSG måste räknas som stöld. Det måste nog upp i 100milj klassen innan det ens kan vara lite intressant. Men trivs han hos oss så ska han absolut inte säljas.

    Pulisic verkar ju vara lite svår att lösa och hand spelar ju i ett fantastiskt lag och får spela så frågan är varför han skulle vilja lämna?
    Dahoud, Tah och Brandt har jag knappt sett men vill Klopp ha dem så är de säkert kanon.

Kommentarer är stängda.