Ett par månader kvar tills fönstret öppnar – här är rykten som cirkulerar kring Liverpool…

… Le 10 Sport uppger att PSG är beredda att betala €75 miljoner för Coutinho. Detta rykte är givetvis en naturlig konsekvens av Coutinhos storspel den här säsongen. Räkna med att den skickliga brassen kommer att ryktas till många klubbar de kommande månaderna.

… France Football skriver att det nästan är helt säkert att Sakho kommer att lämna Liverpool i januari. Surprise, surprise, or not.

… France Football uppger också att Lyons Rachid Ghezzall är på väg till Premier League. Den franska källan hävdar att Liverpool, Everton och West Ham är intresserade. Everton ska ha indikerat att de är beredda att betala €13 miljoner i januari.

… MailOnline har pratat med Christian Pulisic. Borussia Dortmunds succéspelare, som ju jagades av Liverpool förra sommaren, pratade om sin kärlek till engelsk fotboll. En kärlek som vi alla kan förstå, eller hur?

… ESPN hävdar att Liverpool är intresserade av Hulls 17-åriga vänsterback Josh Tymon. Nedräkningen har börjat, snart har alla vänsterbackar i Europa ryktats till LFC.

… The Mirror uppger att Liverpool fortsätter att jaga Ipswichs tonårsmittfältare Andre Dozzell. LFC ska ha jagat honom förra sommaren, men då valde Dozzell att stanna för att få speltid i Ipswichs A-lag. Dessvärre har speltiden uteblivit och nu är en övergång till Reds åter igen aktuell.

… Den tidigare Newcastle-anfallaren Mick Quinn, en LFC-supporter, har pratat med TalkSPORT. Enligt Quinn är Liverpool intresserade av att hämta in Southamptons mittback Virgin van Dijk när transferfönstret öppnar i januari. Holländaren har som bekant gjort succé i Saints den här säsongen och förefaller vara en lämplig ersättare till Sakho.

… Sist och kanske minst (163 centimeter). Italiensk media kopplar samman Lorenzo Insigne med Liverpool. Insignes kontrakt med Napoli går ut 2019 och parterna har hittills inte lyckats kommit överens om ett nytt. Lämpligt nog ska Insignes agenter ha varit i kontakt med Liverpool, som lämpligt nog är beredda att ge honom en lönehöjning. Kanske är detta ytterligare ett fall där agenter via medier använder Liverpools namn i kontraktsförhandlingar mellan spelare och nuvarande klubb.

2 kommentarer
  1. Då e ju robertson i hull bättre.
    Varför skulle cotten vilja gå till psg?

  2. Pengar. CL och en häftig stad. Tre goda skäl. Sen så finns det ju en mängd goda skäl att stanna i Liverpool med, såklart.

Kommentarer är stängda.