Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Bruma är klar för PSV. De betalar Leipzig omkring €15 miljoner och han har skrivit ett 5-årskontrakt med klubben.
– Breel Embolo är klar för Borussia Mönchengladbach.

* * *

Officiellt: AC Milan har blivit uteslutna från spel i Europa League 19/20, eftersom man har brutit mot UEFA Financial Fair Play. Torino kommer att få deras plats i turneringen. Det blir fjärde gången på sex år som AC Milan inte kommer att spela någon Europa-turnering.

* * *

Liverpool kommer att låna ut Marko Grujic till Bundesliga ytterligare en säsong. Serben kan välja mellan erbjudanden från Hertha Berlin, Eintracht Frankfurt och Werder Bremen (Berliner Kurier).

* * *

Borussia Dortmunds sportchef Michael Zorc var på en av U21-EM-semifinalerna för att spana in Ianis Hagi (ProTV).

Real Madrid har gett Martin Ödegaard tillåtelse att lånas ut till Real Sociedad istället för Bayer Leverkusen (AS).

Espanyols mittfältare Marc Roca är eftertraktad av Bayern München sedan de gått bet på Atletico Madrids Rodri, som ju kommer att flytta till Manchester City (Onda Cero).

PSG är beredda att sälja Neymar för samma summa som de köpte honom för, det vill säga €222 miljoner (Le Parisien).

* * *

På måndag kommer Theo Hernandez att läkarundersökas av AC Milan. Om allt går som planerat kommer Hernandez att skriva på ett 6-årskontrakt med Milano-klubben, som betalar €20 miljoner för att köpa loss honom från Real Madrid. Det skulle innebära att Real Madrid har håvat in över €100 miljoner i försäljningar, då Marcos Llorente redan är såld till lokalrivalerna Atletico Madrid samtidigt som Mateo Kovacic bara är detaljer från att säljas till Chelsea. Härnäst hoppas Real Madrid sälja Gareth Bale och James Rodriguez (Marca).

Ajax kräver €65 miljoner för Donny van de Beek. Real Madrid betraktar 22-åringen som ett backup-alternativ till Paul Pogba, men spanjorerna har inte för avsikt att betala så mycket om man konkretiserar sitt intresse för mittfältaren. PSG är också intresserade av van de Beek (Marca).

* * *

Wilfried Zaha har bett Crystal Palace om att få lämna klubben för spel i Arsenal, som han varit en supporter av sedan barndomen. För att en övergång ska bli av måste dock Crystal Palace sänka sin prislapp på £80 miljoner, då Arsenals transferbudget innan försäljningar är blott £45 miljoner (Daily Mail).

2 kommentarer
 1. Är det inte så att det är Roma som får Milans direktplats till gruppspelet i Europa League, samtidigt som Torino i sin tur får ta över Romas kvalplats?

  Sedan hade det ju varit skönt att plocka in en back-up till vänsterbacksplatsen, kanske Filipe Luis som går gratis i sommar? Hade gärna sett att vi värvade in en riktigt bra mittfältare då det lär vara vår svagaste lagdel i nuläget, kanske en som Lorenzo Pellegrini eller Nicolo Zaniolo då Roma går tungt gällande FFP?

  • En back-up på vänsterbacken känns som ett måste. Eller så räknar Klopp med att Milner och Gomez kan vara back-up på både ytterbackarna vilket känns fel för mig.
   Tror knappast vi går efter någon av de två mittfältarna du skriver om. Skulle vara en dröm med båda för de är riktigt bra men jag tror Klopp är nöjd med de vi har. Om nu inte ägarna väljer att lägga en enorm summa pengar på Coutinho, vilket jag inte tror kommer hända. (lär bli PSG för honom om Neymar försvinner)
   Man har ju gått ut med att det nog inte blir några stora namn utan unga utvecklingsbara. Jag räknar med att det kommer dyka upp någon känd ung tysk och sen en okänd serb eller kroat.

Kommentarer är stängda.