Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Målvakten Neto flyttar från Valencia till Barcelona.

* * *

Liverpool kommer troligtvis inte att göra högprofilerade värvningar i sommar. Istället kommer man att använda sin imponerande analytiska databas till att värva talanger som kan utvecklas under Klopp och hans medhjälpare. Liverpool letar efter en mångsidig offensiv spelare, men den spelaren kommer troligtvis kosta högst £20 miljoner. Det kan dock bli en stor värvning om ett stort namn blir tillgängligt till rätt pris, men det är osannolikt (Mirror).

Det kommer inte bli många som lämnar Liverpool i sommar, utöver Daniel Sturridge och Alberto Moreno (Mirror).

* * *

Aaron Wan-Bissaka har genomfört sin läkarundersökning hos Manchester United och förväntas offentliggöras som deras spelare senare idag (Sky Sports).

* * *

Hoffenheim är beredda att sälja Andrej Kramaric. West Ham och Everton är intresserade (TMW).

Veteranen Yaya Touré är aktuell för en flytt till Kina (Daily Mail).

Manchester City är beredda att betala €30 miljoner för Gremios landslagsstjärna Everton (Globo Esporte).

* * *

Chelsea har nobbat Bayern Münchens bud på €25 miljoner för Callum Hudson-Odoi (Bild).

Ozan Kabak jagas av bland andra AC Milan och Bayern München, men spelaren tror det bästa vore för honom att välja Schalke (Bild).

* * *

Zidane har bett Real Madrids ledning att göra ett sista försök att signa Paul Pogba (Sport).

Guardiola betraktar Isco som en idealisk ersättare till David Silva, som har annonserat att nästa säsong blir hans sista i Manchester City. Real Madrid kan tänka sig att sälja Isco för €80 miljoner (Marca).

* * *

Juventus är överens med Matthijs de Ligt. Holländarens camp har accepterat ett 5-årskontrakt med en årslön på €12 miljoner. I kontraktet finns också en utköpsklausul på €150 miljoner, men den kommer att stiga efter varje säsong. Just utköpsklausulen är viktig i konkurrensen med PSG, eftersom utköpsklausuler inte är tillåtna inom fransk fotboll. PSG ser över vilka alternativ de har men tiden börjar sina. Juventus har dock inte kommit överens om övergångssumman med Ajax, men de kommer att begära €75 miljoner, samma summa som PSG är beredda att betala (Sky Italy).

Chelsea kommer att köpa loss Mateo Kovacic för €50 miljoner. Det enda som återstår innan allt är klart är några detaljer i spelarens kontrakt (Sky Italy).

Romelu Lukaku närmar sig en flytt till Inter. Italienarnas första bud är ett tvåårslån som de betalar €10 miljoner för och därefter måste de köpa honom för €60 miljoner (Sky Italy).

PSG har dammat av sitt intresse för målvakten Gianluigi Donnarumma, som AC Milan vill ha €50 miljoner för. Lämpligt nog är Milan intresserade av PSG-målvakten Alphonse Areola, som värderas till €30 miljoner (Sky Italy).