Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Hatem Abd Elhamed från Hapoel Be’er Sheva till Celtic
– Mahmoud ” Trezeguet ” Hassan från Kasimpasa till Crystal Palace
– Jony Rodriguez från Malaga till Lazio
– Vincent Janssen från Tottenham till Monterrey
– Filipe Luis från Atletico Madrid till Flamengo
– Lewis Baker från Chelsea till Fortuna Düsseldorf (1-årslån)

* * *

Paulo Dybala har accepterat att han kan bli tvungen att lämna Juventus i sommar. Manchester United och PSG är intresserade av Dybala, som skulle kosta £70-90m (Tuttosport).

Tottenham har kontaktat Juventus angående en övergång för Dybala. Spurs vill göra honom till sin dyraste värvning genom tiderna (Daily Mail).

* * *

Everton vill signa Wilfried Zaha och planerar att steppa upp sitt intresse under den här veckan. Zaha vill helst till Arsenal, men hittills har de inte budat i närheten av Crystal Palaces prislapp på £80m (Sky Sports).

Everton och PSG är överens om en övergångssumma på £28m för Idrissa Gueye (Sky Sports).

* * *

Manchester United har bett om att bli informerade om händelseutvecklingen kring Christian Eriksen, som Spurs kan tänka sig att sälja för £70m (Daily Mail).

* * *

St Etienne och Krasnodar är överens om en övergångssumma på €12m för Remy Cabella. Summan kan stiga med ytterligare €1,5m om alla bonusar uppfylls. Cabella har blivit erbjuden ett 3-årskontrakt med en nettoårslön på €3m, vilket är 3 gånger större än hans nuvarande lön (RMC).

St Etienne planerar att ersätta Cabella med Ryad Boudebouz, som köps loss för €4m (RMC).

OGC Nice har nobbat Newcastles bud på €16m för 22-årige Allan Saint-Maximin. Nice kräver €20m för att släppa honom (RMC).