Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!


* * *

Inter har höjt sitt bud på Nicolas Pépé till €75 miljoner. Varken spelaren eller Lille har svarat på budet. 5 andra klubbar är också intresserade av honom: Bayern Munich, Arsenal, Atletico Madrid, Liverpool & Manchester United (TF1).

Inter har höjt sitt bud på Pépé till nära €90 miljoner inklusive bonusar. Samtidigt har Atletico Madrid gjort Pépé till en måltavla, medan Liverpool också lurar i vassen, då Klopp gillar honom väldigt mycket (L’Equipe).

* * *

Liverpool och Manchester United är intresserade av Junior Firpo. LFC är inte avskräckta av hans utköpsklausul på €50 miljoner och Real Betis kommer inte att hindra en övergång om rätt erbjudande kommer (Marca).

Real Betis och många andra europeiska klubbar är intresserade av Divock Origi. Hans årslön på €2,6 miljoner är dock för hög för många av intressenterna (Estadio Deportivo).

* * *

Liverpool har lagt ett bud på FC Paris 19-åriga anfallare Silas Wamangituka. Det är oklart hur stort Liverpools bud är, men sedan tidigare står klart att FC Paris nobbat ett bud från Marseille på €6 miljoner (Le Parisien).

Liverpool och Chelsea är intresserade av Barcelonas 16-åring Alejandro Balde, och eftersom Chelsea inte får värva har Liverpool en fördel (Sport).

* * *

Manchester City har budat €35 miljoner för Borussia Mönchengladbachs mittback Nico Elvedi (Bild).

* * *

Barcelona har blivit erbjudna Dani Alves (esportsrac1).

PSG är nära att signa Sevillas offensiva mittfältare Pablo Sarabia, som har en utköpsklausul på €18 miljoner. Från och med den 30:e juni höjs dock klausulen till €40 miljoner vilket gör att PSG vill värva honom redan den här veckan (RMC).

PSG är beredda att släppa Christopher Nkunku för €15 miljoner. Leipzig och Wolfsburg är intresserade (L’Equipe).

Juventus kontaktade nyligen PSG för att berätta att de är beredda att betala
€50 miljoner för Marquinhos. PSG var dock tydliga med att mittbacken inte är till salu (Téléfoot).

* * *

Barcelona visar intresse för Real Sociedads mittfältare Mikel Merino (Sport).

Lyon har erbjudit Laurent Koscielny ett 2-årskontrakt (Foot Mercato).

Jean Michael Seri kan komma att lämna Fulham i sommar. Monaco, Lyon och Inter visar alla intresse för ivorianen (Foot Mercato).

Alan Pardew är en seriös kandidat till att ta över MLS-laget FC Cincinnati (ESPN).

Lille är intresserade av Joe Hart (Daily Mail).