Totaal Liverpool tar en titt på vilka transferrykten som cirkulerar i framförallt England.

I fredags medgav Jürgen Klopp att han är villig att låna ut Rhian Brewster under andra halvan av säsongen – och det saknas inte intressenter för den snabba anfallaren. Aston Villa ligger närmast till hands, men Crystal Palace, Leeds och Swansea vill också låna honom (Mirror).

Erling Braut Håland toppar Ole Gunnar Solskjaers önskelista inför det kommande transferfönstret, men den stora anfallaren kan mycket väl handla i Leipzig istället. Salzburg och Leipzig har som bekant starka band, och Håland har en klausul på £25,7m som BARA kan triggas av just Leipzig (Mirror).

Ole Gunnar Solskjaer kommer få en transferbudget på £100m i januari (Mirror).

Arsenal har haft en minst sagt tveksam säsongsinledning och Tottenhams beslut att sparka Mauricio Pochettino har ökat pressen på Arsenals klubbledning att göra detsamma med Unai Emery. Arsenal är beundrare av Pochettino, men det sannolikt har Daniel Levy redan satt käppar i hjulet för en sådan flytt. Desto mer troligt kommer Fredrik Ljungberg och Steve Bould få ta över om Emery får sparken – detta vore i så fall en tillfällig lösning resten av säsongen. Ett mer långsiktigt alternativ som Arsenal kan gå för efter säsongen är Mikel Arteta, som var nära att få jobbet istället för Emery när den sistnämnde installerades som Arsenal-manager (Mirror).

Chelsea jobbar på att få försöka värva i januari. Om de får värva är de intresserade av att ta in CSKA Moskva-anfallaren Fedor Chalov (Sky Sports).