I detta inlägg kör vi alla transferrykten till och med deadline day!

De översta inläggen läggs högst upp i inlägget.

* * *

2016-08-31:

Markovic är klar för Sporting på lån (Liverpool Echo).

Officiellt bekräftad övergång: Balotelli är klar för Nice. Det rör sig om en permanent övergång, inget lån. Han flyttar på free transfer.

Officiellt bekräftad övergång: Wisdom är klar för Salzburg på lån.

Officiellt bekräftad övergång: Alberto har skrivit på för Lazio.

Markovic blir kvar i Liverpool såvida man inte mottar ett bra låneerbjudande eller ett bud på £16 miljoner (Liverpool Echo).

Balotelli har genomgått en läkarundersökning hos Nice och även accepterat att flytta dit – men klubbarna är fortfarande inte överens om övergångsvillkoren. Liverpool vill sälja medan Nice vill låna (Liverpool Echo).

Sakho har nobbat intresse från Stoke, WBA och Besiktas, och ser därmed ut att bli kvar i LFC (Liverpool Echo).

Sakho har beslutat sig för att stanna i Liverpool och hoppas kunna övertyga Klopp om att han förtjänar speltid (L’Equipe).

Tiago Ilori ser ut att bli kvar i Liverpool. Granada och Valencia vill låna honom men Liverpool vill bara sälja – och man har dessutom ingen avsikt att sälja billigt (Daily Express).

Liverpool kräver £4 miljoner för Ilori (Liverpool Echo).

* * *

2016-08-30:

Lazar Markovic har tackat nej till Sporting, som var beredda att betala £16 miljoner för honom. Schalke och AC Milan är intresserade av Markovic, men framförallt jagas serben av Newcastle. Rafa Benitez vill hämta Markovic antingen på lån eller permanent basis – och Liverpool kommer att kräva £16 miljoner för honom (GOAL).

Liverpool har sagt åt Sakho att han måste acceptera en utlåning för att kunna rädda sin karriär i klubben. Sakho är öppen för en utlåning men hade förväntat sig intresse från större klubbar än WBA och Stoke (Liverpool Echo).

Andre Wisdom kommer att lånas ut till Salzburg resten av säsongen (Liverpool Echo).

Balotelli är ytterst nära en övergång till Nice (Nice-Matin).

Mario Balotelli är nära en övergång till Nice (Daily Express).

Sunderland försökte nyligen låna Danny Ings, men fick tvärnej av Liverpool (Daily Express).

* * *

2016-08-29:

Liverpool har accepterat Lazios bud på Luis Alberto. Lazio betalar £4,3 miljoner i övergångssumma + ytterligare £1,7 miljoner om de kvalificerar sig för spel i Europa. Liverpool får även en vidareförsäljningsklausul på 30% (Liverpool Echo).

Brendan Rodgers vill hämta Andre Wisdom till Celtic. Liverpool kommer att låta Wisdom lämnar om ett lämpligt erbjudande kommer (Liverpool Echo).

Borussia Dortmund har nobbat Liverpools bud på Pulisic (Kicker).

* * *

2016-08-28:

Liverpool är i ”pole position” till att värva Ante Coric. Han var nära en övergång till Manchester City, då Dinamo Zagreb accepterade deras bud på £15 miljoner, men allt sprack när spelaren upptäckte att Citys avsikt var att låna ut honom. Det gjorde Dinamo Zagreb förbannade, eftersom de hade räknat med att få £15 miljoner. Både Liverpool och Spurs värderar honom till £12 miljoner och kan tänka sig att erbjuda lite extra i ’add ons’ men Dinamo insisterar att prislappen ligger på £15 miljoner (Sunday People).

Ante Coric var nära en övergång till Manchester City, men allt kollapsade eftersom han inte skulle få möjligheter till speltid. Nu är Coric väldigt nära en flytt till Liverpool och han kommer att anlända till Merseyside för läkarundersökning inom de närmaste 48 timmarna (Daily Star).

Liverpool kommer troligtvis inte att lyckas signa Christian Pulisic innan onsdagens deadline. Liverpool har budat £11 miljoner men Dortmund vill inte sälja, och Liverpool är beredda att vänta ett år till med att köpa honom (Liverpool Echo).

Mamadou Sakho har fortfarande inte bestämt sig för om han ska acceptera en utlåning. Fransmannen riskerar dock att frysas ut i Liverpool om han inte går med på att lånas ut (Daily Mail).

Tottenham vill låna Isco resten av säsongen (Mirror).

Palermo är öppna med att de vill värva Mario Balotelli, men de är lika öppna med att det kan bli svårt ekonomiskt. Den bilden bekräftas nedan:

8 kommentarer
 1. Finns det nån substans i Luan-ryktet?

 2. coric e ju en spelare jag inte tycker vi behöver han e ju en offspelfördelare vi har många eller liknande samt egna ungdommar på väg upp

 3. Coric har sagt att han nobbat en flytt till Liverpool då han vill spela med Dinamo i CL. Han va tydligen bara en läkarundersökning ifrån men det va inget han själv bekräftade.

 4. ? Hum …. Om Sakho lånas ut så har vi alltså bara Klavan, Lovren, Matip å ev Gomez kvar som mer el mindre ”ordinarie” mittbackar …. låter otroligt tunt för en klubb med top 4 ambitioner …. om han åker måste han ersättas …. ( ser varken Lucas el Millner som några back alternativ utan mer el mindre dåliga nödlösningar )

  • Visst, låter kanske lite tunt för en topp 4 klubb med CL spel men inte för en klubb med endast ligan och inhemska cuper. Tycker tre rutinerade mittbackar och en jättetalang är bra tillräckligt. Ska dock va sagt att det inte finns många klubbar med mer än 3 erfarna mittbackar av hög kvalité. Tar Dortmund under Klopp som exempel. Tre rutinerade mittbackar och sen talanger och ”nödlösningar” i DM som kan spela mittback. Dom klarade sig bra med tanke på att Hummels t.o.m. är väldigt skadebenägen.

   Ärligt talat så tror jag Sakho kan bli ett problem om han stannar i klubben. Han har visat förr att han inte tar en petning på ett bra sätt, faktum är att han tar det på det absolut sämsta sättet en spelare kan, genom att dra hem när laget presenteras.
   Sakho verkar vara omtyckt av övriga spelare men han har också ett enormt ego och bristande respekt för regler.

   Anledningen till hela dopingsopan va för att han ignorerade träningschemat för sommaren han fick av Rodgers och kom tillbaka helt och hållet ur form till försäsongen. Han blev tillsagd att gå ner i vikt och komma i form för annars spelar han inte.
   Sen så blir han hemskickad från USA-turnén för uselt beteende och då va han endast där för att rehaba och hålla uppe stämningen.

   Klipp vill att hela laget ska vara sammansvetsat och harmonisk. Då kan man inte ha någon som inte respekterar reglerna dom andra spelarna följer. Det är uppenbart att Klopp stör sig på Sakho och det har ingenting med hans egenskaper som fotbollsspelare att göra.

  • jo men så klart, om ”han” inte kan förhålla sig till ett regelverk klubben har så kanske ”han” inte passar in ( jag har inge problem med det ) …. men det försätter oss i en prekär situation ( om han inte ersätts ) då ”jag trycker” vi inte har nån direkt backup när skadorna kommer ( > 35 matcher kvar ) .. det har ju framkommit att nödlösningarna ( i det här fallet Lucas å Millner ) inte är så sugna på att spela där back, vi har spelat folk ”ur position förut under BR´s tid med varierande resultat samt rätt mycket knorrande från spelaren, inte bra … om han sticker hoppas jag han ersätts …

 5. Balotelli klar för Nice. Det är en permanent övergång och Liverpool får hela 0 pund.

Kommentarer är stängda.