Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:
– Ezri Konsa från Brentford till Aston Villa
– Louie Barry från WBA till Barcelona

* * *

Harvey Elliott var på plats när Liverpool körde över Tranmere (Liverpool Echo, GOAL, Mirror).

Liverpool och Fulham har inte lyckats komma överens om en ekonomisk kompensation för Harvey Elliott. Det innebär att en tribunal kommer att fastställa summan (Sky Sports).

* * *

Liverpool håller hårt i Bobby Duncan. Flera tyska klubbar, varav Borussia Dortmund är en, har visat stort intresse under de senaste veckorna. Duncan har 2 år kvar på sitt kontrakt med Liverpool och intressenterna planerar att sätta in en rejäl stöt om han inte går i Klopps planer den här säsongen (Daily Mail).

Aston Villa, Brighton och Wolves är intresserade av Harry Wilson (Birmingham Live).

Klopp har blockerat en utlåning för Ryan Kent. Eftersom många spelare är borta under försäsongen vill Klopp att Kent ska finnas med på Liverpools försäsong (Mirror).

* * *

Everton är intresserade av Nicolas Pépé (Telegraph).

* * *

WBA är överrskade över att Barcelona har offentliggjort värvningen av 16-årige Barry, eftersom pappersarbetet fortfarande inte är färdigt. WBA kommer få blygsamma £235 000 i kompensation för talangen. Summan är UEFA-standard (Sky Sports).

WBA har motvilligt kommit överens med Manchester City om en övergång för 16-åringen Morgan Rogers. Summan blir initialt £4 miljoner men kan stiga till över £7 miljoner om alla prestationsbaserade tillägg uppnås. Rogers fyller 17 år senare den här månaden (Sky Sports).

* * *

Arsenal har gått ut offentligt med att lagkaptenen Laurent Koscielny har vägrat åka med laget på försäsongsturné till USA.

Enligt Sky Sports till Koscielny återvända till Frankrike och har därför bett Arsenal om att få riva sitt kontrakt, som 1 år återstår av.

* * *

Wilfried Zahas representanter tvivlar på att Arsenal har råd med ivorianen. Arsenals bud på £40 miljoner är bara hälften av vad Crystal Palace kräver för honom (Sky Sports).

Arsenal är intresserade av Dani Ceballos, som ju även jagas av Tottenham. Den spanska mittfältaren vill lånas ut, eftersom han fortfarande hoppas kunna slå igenom i Real Madrid någon gång i framtiden (Sky Sports).

Real Madrid ger Barcelona konkurrens om Neymars signatur (Sky Sports).

Manchester United har inte gett upp jakten på Harry Maguire (Sky Sports).

* * *

Manchester United är intresserade av Sergej Milinkovic-Savic. Lazio begär £90 miljoner för serben. SMS skulle gärna genomföra flytten, men är inte beredda att tvinga igenom den och har heller inget emot att stanna i Lazio ytterligare ett år (Sky Italy).

Manchester City är en av klubbarna som är i kontakt med den kontraktslöse Dani Alves (Globo Esporte).

* * *

Watford, Everton och Aston Villa är intresserade av Trezeguet (Mirror).

Burnley är beredda att lyssna på erbjudanden för Tom Heaton (Mirror).

* * *

Patrick Vieira kan vara på väg att lämna Nice (L’Equipe).

* * *

Wolves är intresserade av Joelinton (Kicker).