Totaal Liverpool ger er de hetaste ryktena i Fotbolls-Europa!

* * *

Officiellt bekräftade övergångar:

* * *

Marko Grujic är nöjd med att lånas ut till Hertha Berlin ytterligare en säsong; ”Jag vill inte lämna Berlin halvvägs. jag är inte färdig med Hertha än. Vi kan göra mer som ett lag. En topp7-placering finns inom oss”, sa Grujic (Bild).

* * *

Liverpool, Manchester City, Manchester United, Tottenham, Leicester och Leeds tillhör den stora skaran klubbar som är intresserade av Linfields 15-åring Charlie Allen (Belfast Telegraph).

* * *

Liverpool kommer att signa Harvey Elliot, men man kommer bli tvungna att förhandla fram en kompensation med Fulham (Sky Sports).

* * *

Aston Villa är nära att signa Brentfords backtalang Ezri Konsa för £12 miljoner, vilket skulle trigga en utköpsklausul i hans kontrakt (Sky Sports).

Aston Villa försökte värva Jack Butland, men vägrar betala de £25 miljonerna som Stoke kräver, vilket gör att man riktar blickarna mot Tom Heaton istället. 33-årige Heaton har 1 år kvar på sitt kontrakt med Burnley (Mirror).

Aston Villa vill signa den egyptiska wingern Trezeguet för £8 miljoner (Mirror).

* * *

PSV-mittfältaren Gaston Pereiro intresserar Watford (Watford Observer).

* * *

Tottenham har informerat Dinamo Zagreb om att man är beredda att betala €30 miljoner för Dani Olmo (AS).

* * *

Barcelona vill signa Antoine Griezmann och är beredda att trigga utköpsklausulen på €120 miljoner, men de hoppas kunna betala summan i delbetalningar. Barcelona har ett ’cash flow problem’ och lönerna i juni månad blev 3 dagar sena. Enligt LaLigas regler måste dock hela summan betalas när man triggar utköpsklausuler, vilket stämmer till det för Barcelona (AS).

Barcelona är beredda att sälja Philippe Coutinho för €100 miljoner (Sport).

* * *

Leicester är intresserade av Dennis Praet (Sky Italy).

AS Roma är intresserade av Toby Alderweireld. Han har en utköpsklausul på £25 miljoner som är valid till den 26:e juli (Sky Italy).

* * *

Borussia Dortmund är intresserade av Mario Mandzukic, som Juventus kräver €15 miljoner för att släppa (Gazzetta dello Sport).

AC Milan och Sampdoria är intresserade av Wolfsburgs Josip Brekalo (Kicker).

* * *

Mario Lemina har bekräftat att han vill lämna Southampton i sommar och att han hoppas stanna i Premier League (France Football).

2 kommentarer
  1. Mandzukic vore väl inte dumt? Han kan ju va en riktig jävel ibland;)

  2. Hur illa och jävligt Kotten än lämnade oss på så vore en återkomst faktiskt givande och tillförande….

Kommentarer är stängda.