En match med två ansikten, och två olika elvor.

Det som stack ut direkt när man fick se elvorna var såklart mittfältet. Vi fick för första gången se Fabinho, Keita och Lallana tillsammans och det såg faktiskt ut att klicka rätt fint dem emellan, utan att vara överlägsna på något sätt. Många fina trianglar över hela banan och anfallsspelet såg i regel riktigt lovande ut. Camacho och Ojo fick göra ett mål var och kändes tongivande från start to finish. En riktigt trevlig match så långt och Klopp såg ut att mysa vid sidlinjen.

Efter halvtidsvilan försvann gnistan helt. Visst spelades det en del fina anfallskombinationer där framförallt Sturridge var i händelsernas centrum. Men på det stora hela var det många spelare som underpresterade sista 45 minuterna. Slarvigt försvarsspel, tempofattigt och en hel del felbeslut från backlinje till anfall. Mycket efter matchen kommer naturligtvis också handla om Karius färska tabbe. En retur rakt ut i planen och som blev en enkel ’tap in’ för Tranmeres Smith. Publiken hånade tysken resterande delen av matchen och han lär vara riktigt besviken efter den här insatsen. Det enda positiva att ta med sig är att det bara var en träningsmatch.

* * *
Klopp luftade hela truppen han hade till sitt förfogande. Danny Ings saknades med några mindre problem.

Liverpools lag i första halvlek: Ward, Camacho, Philipps, Klavan, Robertson, Lallana, Fabinho, Keita, Ojo, Kent, Solanke

Liverpools lag i andra halvlek: Karius, Clyne, Gomez, Chirivella, Moreno, Milner, Woodburn, Jones, Wilson, Origi, Sturridge

* * *

Matchfakta:

Tranmere – Liverpool 2-3 (0-3)

0-1: Camacho 8′
0-2: Ojo 27′
0-3: Lallana 33′
1-3: Smith 72′
2-3: Soukouna 81′

2 kommentarer
 1. Någon som såg matchen? Vilka stack ut positivt?
  Har LFC appen och fick intrycket att Ojo gjorde en fin insats.
  Hur såg Origi ut? Är han nåt att satsa på eller ligger en försäljning nära?

  • Det var några som stack ut positivt, mittfältet i första halvlek med Fabinho Keita och Lallana vamn ganska enkelt matchen i matchen och Robertson bombade på bra och borde fått med sig assist (om det inte vore för att Solanke inte riktigt sätter sina lägen). Sturridge var inblandad i mycket i andra halvlek och spelade bra i sin nya roll!
   Firma Ojo-Camacho lirade riktigt bra och dominerade sin kant helt och hållet!

   I princip hela laget utom Sturridge spelade dåligt i andra halvlek, där det enbart blixtrade till ibland som till exempel Clyne med riktigt fina inlägg. Origi däremot är alldeles för långsam i tanken och bör nog inte spela i Liverpool nästa säsong.

Kommentarer är stängda.