[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny kväll – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Liverpool har accepterat Trabzonspors bud på €2 miljoner för Kolo Touré, som i sin tur har accepterat en årslön på €2 miljoner plus bonusar. Nästa vecka förväntas Touré åka till Turkiet för att träffa Trabzonspors manager Vahid Halilhodzic (Fanatik).

* * *

Diego Lopez är klar för AC Milan (Sky Italy).

Vi var många som ville se den spanska målvakten i Liverpool, men så blir det alltså inte. Liverpools målvaktsjakt går därmed vidare.

* * *

Swansea vill signa Napolis mittback Federico Fernandez (Sky Italy).

Som en konsekvens av att Napoli kan vara på väg att sälja en mittback uppges Daniel Agger åter igen vara aktuell för klubben. Agger är som bekant på väg bort från Liverpool – och Rafa Benitez är en beundrare.

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Thomas Vermaelen är klar för Barcelona.

Officiellt bekräftad övergång: Diego Contento är klar för Bordeaux.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

23 kommentarer
 1. Händer det alltså ingenting för Liverpool på anfallsfronten? Efter Remy så har man endast gjort en förfrågan på Cavani som kom tillbaks med att han vill ha £300k/veckan och blivit tillsagda att Falcao går nog till Real om han lämnar.

  Börjar bli lite svettigt nu. Kommer dom verkligen lita på Borini eller är dom helt enkelt så kyliga att dom väntar tills januari för att ta in en anfallare? Skadorna på Markovic, Lallana och Sturridge, även om den sistnämnda är i träning igen, borde väl göra att dom intensifierar sökandet på en anfallare.

  Ja just det, det va den där 19åringen Keita också. Men borde inte det då varit bättre att plocka in Origi direkt om han är ett alternativ? Eller är Keita så pass ”färdig” att han skulle kunna föra linjen hos Liverpool om Sturridge skulle gå sönder(igen)?

  • När jag har sett Keita har han varit mer en ytterforward än en central anfallare. Vore en fräsch värvning men har svårt att se honom spela centralt i PL redan nu…

  • Ok. Har han mål i sig från en ytterposition och hur är han som lagspelare? D.v.s. går han mycket på eget avslut eller letar han passningar i och runt straffområdet?

   Redmen TV tog upp en bra punkt med att Liverpool borde ta in en center forward istället för en striker. Då slåss han inte direkt om en plats med Sturridge. För Danny vill vara/trivs bäst med att va ensam topp och vara ”the main man”. Någon som stödjer honom bakifrån eller från kanten vore väl det bästa för att få ut det mesta från Sturridge, eller vad tycker ni?

   Jag har hela tiden tyckt att Sturridge ska leda linjen själv och Liverpool borde köpa in en ytterforward av klass(som Sanchez). Men kanske en CF vore ett bra alternativ.

  • £300k i veckan för Cavani måste vara ett skämt. Om Suarez fick £200k i veckan så är väl Cavani sett till det värd kanske hälften av lönen Suarez hade här.

   Skämt, omöjligt att han har såpass höga tankar om sig själv när han har varit skitdålig i PSG. (kanske inte usel, men väldigt blek och sett omotiverad ut)

  • Exakt mina tankar. Cavani är helt enkelt inte bra nog för pengarna det snackas om. Varken i övergångssumma eller lön.

 2. Kolo försvinner alltså.. Innebär det här att Coates blir fjärdeval som mittback? Knappast optimalt isf, att han med sin brist på PL-erfarenhet ska komma in och göra ett jobb när det behövs. Touré var ju stundtals en tickande bomb under föregående säsong men jag hade nog behållit honom som fjärdeval just för hans rutin.

  • Jag föredrar Coates före Toure då Coates är en mittback som är på uppgång medan Toure är en mittback på nedgång. Och ser man till försäsongen så har Coates klart bevisat att en fjärderoll skulle han klara av. Frågan är dock om det är det bästa för hans karriär just nu. Om Toure lämnar kommer antingen Coates eller Illori vara fjärdeval och det är Ok i min bok. Jag förutsätter att Agger kommer lämna.

 3. Spelade Julian Draxler emot tottenham idag? Någon som såg matchen? Känns kanske inte som han kan gå in centralt i anfallet men dock intressant. Har du någon central anfallare på listan Pelle som skulle passa?

  • Julian spelade inte mot Spurs. Han började träna i onsdags och enligt Schalkes tränare kommer han inte vara redo för spel på ett par veckor. Sedan ur ett Lfc-perspektiv så skulle jag inte se Julian som en prioritet just nu. Vi behöver en som kan ta den centrala rollen när Sturre är skadad eller behöver vila och då duger det inte med bara Lambert och Borini som det ser ut nu. Sedan ser jag hellre Bony före Cavani då jag inte tror Cavani kommer ge så många fler mål på en säsong så att det skulle rättfärdiga kostnaden.

 4. Juves Sebastian Giovinco skulle nog passa in i vårt spel. Juve spelar med hög intensitet och med snabba omställningar o kräver hårt jobb av sina spelare, Pirlo undantaget. Italienare har lyckats fört i PL.

 5. Ska bli så fint med LFC redan kl 13 idag hemma på världens bästa arena ! Är det idag dagen då reus spelar en halvlek för Dortmund och i paus presenteras i LFC-stället ?

  • Men kanske som bäst lirar som herr Bendtner XD

  • Haha han är ju härlig på sitt sett, spela som Stevie på plan och va som bendtner utanför och se hur det går ?

 6. Fan är det för match då vigge? Korpen eller riktig match ?

  • Korpen, har trappat ner inför denna säsongen! Funderar på att börja lira div 7 senare 🙂

 7. Pelle vad säger du om Icardi i Inter?
  Är det inte den typen av spelare vi behöver, snabb i djupled o bra timing/tillslag på bollen i straffområdet? Som Couthinio kan slå lite instick till.
  Tycker vi behöver en ung hungrig måltjuv som hugger på det mesta i straffområdet.
  YNWA
  Spännande se hur man agerar defensivt mot snabba spelare idag.