[fblike url=”https://www.facebook.com/TotaalLiverpool” style=”standard” showfaces=”false” width=”450″ verb=”like” font=”arial”]

Ny dag – nytt inlägg!

OBS: Senaste uppdateringarna ligger högst upp i inlägget.

* * *

Alberto Moreno kommer att bli klar för LFC nästa vecka (The Mirror).

* * *

Liverpool budade €20 miljoner för Keita Balde Diao i sommar, men Lazio tackade nej (Sky Italy, Goal).

* * *

Officiellt bekräftad övergång: Aly Cissokho är klar för Aston Villa!

* * *

21 kommentarer
 1. Är inte Liverpool så stora som vi vill att vi ska vara eller har vi för dåliga förhandlare…..
  Blir aningen orolig när/om Scum lyckas med Vidal som inte har något europa spel alls att locka med

  • De har pengar och är inte rädda att använda dem.

 2. Express slår på stora djungeltrumman: ”Liverpool beating Man Utd in race for Spanish prodigy who hit 47 goals in ONE season” men hänvisar till luddiga ”Reports in Italy”

 3. Joe Cole, Aly Cissokho och Senderos – Villa blir att räkna med i denna säsong!

 4. Anfallare: Geovani Dos Santos tror jag skulle passa in i vår spelstil, kanske vore värd en chans? Kevin Volland och Firmino från Hoffenheim är också klass. Lacazette? Aboubakar? Ben Yedder? Man kan ju ta in Kalou som kortsiktig lösning också.

  DM: Sedan kan man ta in Daniel Parejo och byta ut Lucas?

  Vänsterbackar: Om vi inte får in Alberto Moreno, vore Sergio Escudero ett hyfsat alternativ eller är han för dålig? Sett honom några gånger och sett helt ok ut, men om någon kollar La Liga regelbundet rättar jag mig gärna 🙂 Annars kanske De Sciglio eller Erik Durm.

  Högerback: van der Wiel

  OM: Är Cuadrado klar för Barca eller finns det någon chans där? Kovacic? Cerci?

  Anfallare (talang):En onekligen spännande spelare är Domenico Berardi från Sassuolo, 19 årig grabb som hängde 16 mål och fixade 6 assist förra säsongen! Tror det är värt att lägga en slant på den här grabben, helt klart.

  Målvakt: Kevin Trapp från Eintracht Frankfurt.

  Liten sammanfattning av de spelare jag antecknat under föregående säsong som har gjort ett intryck, tyck gärna till om dem. Speciellt killen i Sassuolo har varit fantastiskt bra i sina bästa stunder, och gör man 16 mål och 6 assist som 19 åring i Serie A kan man bli riktigt, riktigt bra.

 5. Berardi hade en fin sesse spec med dem där 4 mot Milan ! Cuadrado bör nog stanna i söder för att skina. Cerci och kovacic lär ej vara alt enbart pga att den ene är
  Winger och den andre är central mitt.
  De sciglio är HB och där har vi troligen handlat klart dock skulle han va grym! Dos santos och kalou får tyvärr stanna på planet -talanger som aldrig blommade ut till de storspelare de spåddes bli.

 6. Berardi är väll å andra sidan delägd av Juve ..

 7. Det kommer att bli en intressant säsong det här minst sagt känner jag. Än så länge har vi egentligen bara tappat en spelare som vi använde och det är Suarez, visst spela Cissokoho, Moses, Aspas och Alberto sporadiskt men ärligt talat hade vi klarat oss utan dem, jag ser det som att det var tomma platser ifjol.

  I år har vi nu fått in:
  Lovren
  Markovich
  Lambert
  Can
  Lallana
  Manquilo
  Suso (tillbaks från lån)
  Borini (tillbaks från lån)

  Om man ser det som att Suso tar platsen Alberto hade och Borini den Aspas hade så har vi redan där i mitt tycke fått användbara bänkspelare. Moses var tänkt att användas trots allt, Markovich lär spela och lyckas bättre. Manquilo gör att vi kan alternera ytterbackar och GJ är faktisk kapabel till att spela på vänsterkanten och göra det bättre än Cissoko, icke att förglömma att vi faktiskt fått tillbaks Enrique på den kanten. I dagsläget känns det därför som att vi har höjt lägsta nivån på bredden markant. Får vi utöver det här in Moreno och Diego Lopez känns det som att vi ytterligare har breddat och skapat rotationsmöjligheter på varenda position mer eller mindre.

  Nu är det mycket möjligt att Borini ryker men det lär endast ske om det faktiskt är så att vi har möjlighet till att få in en toppspelare som är tänkt att fylla Suarez tomrum (inte ersätta). Lucas lär väl även ryka, men Can hade nog gått före i de flesta fallen.

  På det hela taget så tycker jag att vi nog kan drömma rätt stort även i år. Kanske inte titelstort innan vi fått in den där stora målgöraren men CL-spel ska definitivt vara realistiskt att tro på.

  • Som läget är nu, sent i fönstret etc så tycker jag en Bony vore bra nog förstärkning. Målgaranti. Hur står sig Keita Balde Diao mot Bony? Sägs att LFC får köpa honom för £24M (har bjudit £19M). Han är helt okänd för mig.

  • Keita är en sylvass spelare som jag tänkte skriva en ’scouting report’ om, men så förlängde han med Lazio så jag sket i det. Väldigt snabb, rivig och bra en-mot-en, men oslipad… Och för mig mer en ytterforward än en central anfallare. Alltså väldigt olik spelartyp i jämförelse med Bony.

 8. Moreno har varit nära och klar i många månader nu.

 9. Jag tror att anledningen till att affären dröjt är för att Moreno hela tiden velat spela matchen i Supercupen mot Real Madrid. Det snackades tidigt om den matchen från Sevillas sida.

 10. Keita…who?!

  Fansen skriker efter erfarenhet å ev. startspelare på topp. Då kan vi inte ”jaga” påläggskalvar å andra nästan okända spelare.

 11. Kolo Toure set to quit Liverpool for Trabzonspor after agreeing transfer terms

 12. Börjar på riktigt bli väldigt orolig,Och trött på allt snack från klubben och Rodgers!
  Vi har återigen inte värvat in NÅGON som går rätt in i startelvan!
  Förstår inte vad dom håller på med, Vi får 600 miljoner + försäljningar och har inte lyckats värva in NÅGON som går in!
  Lallana-Möjlig start om inte han ska konkurera med Coutinho
  Can-Bänk
  Marcovic-Inhoppare
  Lovren- 50/50 med Skrtel/Sakho
  Manaquillo-Tillväxt 50/50 med Glen
  Lambert-Supersub
  Origi-Tillväxt
  Förstår ingenting,Kolla på Chelsea, Hämtar in Fabregas rätt in i elvan för 250 rätt in,
  Filippe Luis 190 rätt in !
  Costa 350 rätt in..
  Hoppas och ber till gudarna att man inte har nån koll och att vi kan presentera nått namn som går rätt in.
  YNWA

  • Lovren går rätt in. Moreno när han blir klar det samma. Och det man saknade från förra årets startelva så va det en MB och en VB. Lallana är en som går in i startelvan också. Han tar över Suarez plats som flyttas ut till kanten alt. att Coutinho går ut på kanten och Lallana centralt.

   Men säg vem som Liverpool ska ta in och vem ska han peta? Det är lätt att säga att dom inte köper in startspelare men det blir genast väldigt mycket svårare när man ska komma med svaren. Visst kan man slänga ur sig Reus och Falcao m.m. men är det verkligen så realistiskt.

  • Hur kommer Chelsea backlinje se ut i år om Filippe Luis går rätt in? De har ju Ivanovic, Terry, Cahill och Azpilicueta som alla känns rätt givna eller?

 13. Diego Lopez klar för Milan.
  Riktigt synd, hade riktigt gärna sett honom i Liverpool.

Kommentarer är stängda.