De engelska tidningarnas ”transfer talk” domineras som väntat av Fernando Torres eventuella övergång till Chelsea.

Här är vad medierna rapporterar i dagens söndagsupplagor:

* * *

The Daily Star:

Chelsea kommer att erbjuda Liverpool rekordsumman £50 miljoner för att rekrytera Fernando Torres. Liverpool vill egentligen inte sälja spanjoren, men skulle motvilligt acceptera en så pass stor summa.

Liverpool nobbade Chelseas bud på £42 miljoner + Daniel Sturridge. Nu ser Torres istället ut att lämna för endast pengar – som sagt £50 miljoner.

* * *

The Guardian:

Liverpool är beredda att sälja Fernando Torres till Chelsea om Londonklubben höjer sitt bud. Deras första bud låg på £35 miljoner + Daniel Sturridge. Möjligtvis kan Nicolas Anelka komma att inkluderas i ett nytt bud.

Samtidigt har Liverpool anklagat Chelsea för att ha ”unsettlat” Torres, vilket är förbjudet enligt FA:s regler, men Chelsea anser sig inte ha handlat fel. Istället menar de att de visste att Torres skulle vara intresserad av en övergång.

Det faktum att Chelsea har väntat till fönstrets sista dagar med att buda på Torres sätter Liverpool i en svår sits; sälja nu medan priset är högt och kanske hinna hitta en ersättare, eller bhålla Torres och riskera att han surar & underpresterar.

* * *

The Daily Express:

Chelsea är beredda att signa Fernando Torres för £50 miljoner. Torres hars gjort klart att han inte vill spela för Liverpool igen och klubben är beredda att sälja om ett monsterbud kommer.

Chelseas senaste bud låg på omkring £40 miljoner + Daniel Sturridge, vilket Liverpool nobbade. Roy Hodgson var intresserad av Sturridge, men Kenny Dalglish är det inte, samtidigt som Liverpools ägare skulle föredra endast pengar för Torres.

* * *

The Independent:

Chelsea kommer att höja budet på Fernando Torres. Klubben är troligtvis beredda att erbjuda £45 miljoner – med eller utan Daniel Sturridge i budet.

Liverpool är beslutsamma om att behålla Torres tills i sommar, då en utköpsklausul på £50 miljoner träder i kraft om Liverpool misslyckas med att kvalificera sig till Champions League. Om Liverpool behåller Torres resten av säsongen kommer spanjoren att genomgå en svår tid, då hans transferbegäran har gjort honom impopulär bland Liverpoolfansen.

Liverpool överväger även att höja budet på Charlie Adam.

* * *

The Telegraph:

Liverpool kommer att sälja Fernando Torres om Chelsea budar £50 miljoner på honom. Rapporterna om att klubben är intresserade av en affär som tar pengar + Daniel Sturridge mot Torres är dock kraftigt erbjudna.

Liverpool kan tänka sig spelare i budet, men då ska det vara etablerade A-lagsspelare, så som till exempel Nicolas Anelka. I så fall skulle fransmannen anlända som en kortsiktig anfallsförstärkning.

* * *

The Daily Mail:

Fernando Torres kommer att tillåtas att lämna Liverpool om klubben mottar ett bud på omkring £50 miljoner. Möjligtvis kan Nicolas Anelka inkluderas i budet – fransmannen värderas till £8 miljoner. Chelsea vill dock helst behålla Anelka, samtidigt som spelaren själv troligtvis inte föredrar en flytt till Liverpool.

Om Torres lämnar kommer han inte att bli saknad i Liverpool. Spanjoren har visat dålig karaktär och surat de senaste månaderna. En anonym lagkamrat sa: ”He has always been admired by his teammates, but not loved.”

Dessutom uppges Tottenham ha budat hela £26 miljoner för Fernando Llorente. Spurs agerar snabbt, då de fruktar att Liverpool ska ge sig in i budgivningen.

* * *

GOAL:

Liverpool kommer att fråga efter Nicolas Anelka i förhandlingarna med Chelsea. Liverpool vill ha omkring £50 miljoner för Fernando Torres, men vill att Anelka ska vara en del av budet. Anelka betraktas som ett kortsiktigt alternativ, då han är en erfaren och etablerad målskytt.

* * *

The People:

Chelsea är beredda att buda £6 miljoner på James McCarthy.

Bolton vill låna Daniel Sturridge. U21-landslagsmannen var aktuell för Liverpool innan Roy Hodgson fick kicken, men inte nu, då Kenny Dalglish vill signa andra spelare istället.

Aston Villa är beredda att ge Ashley Young ett jättekontrakt för att få bort intresset från Liverpool och Manchester United. Damien Comolli scoutade Young i matchen mot Wigan, men Liverpool är inte beredda att betala £15 miljoner för Young, även om man är intresserade.

Fulham är beredda att rädda Paul Konchesky från dennes mardröm i Liverpool, men inte förrän i sommar, då hans förra klubb kommer att buda £1,5 miljon för hans tjänster.