Luis Suarez har tagit ett personligt snack med Ajax tränare Frank de Boer och bett om att få lämna klubben för spel i Liverpool. Ajax har sänkt prislappen från £25 miljoner till £20 miljoner (The Daily Mail).

I torsdags förhandlade Liverpool och Ajax åter igen om en övergång för Luis Suarez, men precis som vid tidigare tillfällen misslyckades klubbarna med att komma överens om en övergångssumma för anfallaren (Voetbal International).

Ajax har nobbat Liverpools andra bud på Luis Suarez. Budet låg på 20 miljoner euro – Ajax kräver 25 miljoner euro för anfallaren. Liverpool har ytterligare 24 timmar på sig att matcha Ajax krav. Samtidigt är det oklart om Suarez kommer att försöka tvinga fram en flytt, så som han gjorde när han flyttade till Ajax från Groningen (The Independent).

* * *

Liverpool har gjort en informell förfrågan till Aston Villa rörande Richard Dunne, men fick reda på att 31-åringen inte är tillgänglig (The Daily Mail).

Liverpool vill gärna låna Stephen Warnock, men Aston Villa kräver att Liverpool betalar hela hans lön och dessutom £500 000 i lånavgift. Liverpool är inte beredda att matcha de kraven (The Guardian).

Liverpool har stött på hinder i de förhandlingar man har haft med Aston Villa rörande Stephen Warnock. Om man inte lyckas låna Warnock kommer man inte att låna ut Paul Konchesky till Fulham (The Independent).

* * *

Milan Jovanovic har nobbat Wolfsburg, som var beredda att betala £6 miljoner för hans tjänster (Skysports.com).

Wolfsburg är alltjämt ute efter Milan Jovanovic, då Liverpool har indikerat att serben kan lämna klubben (The Daily Mail).

Liverpool och Fulham befinner sig i långt gångna förhandlingar rörande Paul Konchesky. Om affären genomförs kommer vänsterbacken att lånas ut till Fulham resten av säsongen (Skysports.com).

* * *

Liverpool har ännu inte lagt något nytt bud på Charlie Adam (The Independent).

Inter planerar att buda £40 miljoner på Gareth Bale i sommar. Real Madrid är också intresserade av Bale (The Guardian).

Liverpool har nobbat Chelseas bud på £35-40 miljoner för Fernando Torres. En talesman för Liverpool säger; ”Chelsea have made an offer for Fernando, which has been rejected. The player is not for sale” (The Telegraph, The Daily Mail, The Guardian, The Times).